madmaskiner-omtalt

Braun MP80 saftpresser

braun mp80 saftpresser

Billig og holdbar saftpresser fra Tyske Braun

Braun er kendt for kvalitet og selvom maskinen er billig, så kan den stadig holde til lidt af hvert.

Den billige pris gør dog at den har en lidt mindre motor, end de fleste andre saftpressere. Samt at der er lidt mere rengøring, end ved de store pressere, der har nogle rigtig smarte rengøringssystemer. Påfyldningsrøret er meget småt. Det betyder at der er en del forberedelse, da man skal skære frugt og grøntsager i mindre stykker, inden det kan komme i maskinen.

Den friskpressede juice smager dog lige så godt som juicen fra de lidt dyrere maskiner, hvilket gør denne maskine til et godt valg, for den økonomiske bevidste forbruger.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Braun MP80 saftpresseren, er til folk som ønsker at lave deres egne lækre frugt- og grøntsagsjuice engang imellem.  Selvom den er en af de billigste pressere på markedet, er den lavet i høj kvalitet og et smart design.

Den har ikke helt de samme smarte rengøringsfunktioner, men derfor er den stadig forholdsvis let og hurtig at rengøre. Let at samle og skille ad.

Motoren, som er mindre 600W, lyder lidt højere end de dyrere saftpressere, og kan have problemer ved længere tids brug med hårde frugter og grøntsager.

Påfyldningsrøret er mindre end på de fleste andre saftpressere, som ofte kan klare hele frugter og grøntsager. Det gør at det kan tage lidt længere tid at lave den samme mængde juice som ved de større maskiner.

Specifikationer

  • 600W
  • Integreret frugtkødsbeholder
  • Ledningsopbevaring
  • Sort

Anmeldelser

Avisen Politiken anmelder Braun MP80 saftpresser – Politiken.dk

Over 200 brugeranmeldelser af Braun MP80 saftpresser fra hele verden hos Testfreaks.com

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.