madmaskiner-omtalt

Mercedes er bilen for mig

Mercedes

Jeg har altid haft en forkærlighed for Mercedes. Det kommer sig af at da jeg var barn, købte mine forældre en Mercedes. Det var deres første bil, og sikke en bil det var

Jeg kan huske det, som var det i går, den første gang jeg så den. Jeg var så imponeret, flotte kurver og helt sort. Fra den dag af, havde jeg kun øje for Mercedes biler. Og ikke nok med at den var flot, så holdt den også i rigtig mange år.

Jeg husker det som om at den holdt i omkring 15-20 år, absolut ikke hverdags kost for biler, og slet ikke dengang. Men Mercedes er nu engang Mercedes. Det er ikke uden grund at de har fået deres gode ry.

Se også:

Desværre havde jeg ikke selv råd til en Mercedes, da jeg skulle købe min første bil, men jeg sparede stille og roligt op til en og i slutningen af sidste år, havde jeg så endelig nok til at købe min drømmebil.

Jeg kørte til Ejner Hessel, Mercedes forhandler og købte den kontant. Jeg kunne selvfølgelig havde købt en tidligere, hvis jeg havde taget et billån, men jeg kan bedst lide at betale for mine ting kontant.

Valget faldt på en CLA model, med en masse udstyr og selvfølgelig med automatgear. Det er jo en Mercedes, så i min verden, skal der være automatgear.

Den kører som en drøm, og jeg har absolut ikke fortrudt det siden. Jeg har en utrolig stor køreglæde i den og jeg benytter mig af alle påskud, for at komme ud og køre i den, også selvom jeg egentlig bare kunne havde taget cyklen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.