madmaskiner-omtalt

Test af gasgrill til camping

Gasgrill i brug

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Elsker du ligesom mange andre danskere at campere med venner og familie, så er noget af det bedste ved sommeren for dig helt sikkert lyden af en øl, der knappes op, samtidig med at duften af grill spreder sig på campingpladsen.

Desværre er det ret svært at transportere den helt store grill med på campingturen, men det er der råd for. Du kan nemlig investere i en ret god gasgrill til campingvognen i dag.

Hos campingtur.nu har de samlet en lang række af campingudstyr ét sted – også flere grill, der kan transporteres, så madlavning på campingturen bliver en leg.

Mulighederne er mange, og du kan se en oversigt over nogle af de mest populære gasgrill til camping herunder.

Woki 4i1 Grill Camp 4

Med en Woki 4i1 Grill Camp 4 får du, som navnet antyder, fire muligheder for madlavning i én samlet grill. Det er en bærbar multigrill, hvilket gør det oplagt at tage den med på campingferien. Den kommer med følgende fire madlavningsmuligheder:

  • Låg til ovn med termometer
  • En wokpande
  • En vendbar grillplade/varmeplade
  • En grillrist.

Derudover fås grillen med en opbevaringstaske og rygsæk, som blot gør den endnu lettere at have med på campingferien. Søger du en grill, som giver dig mulighed for at lave mad på mere end én måde, så har du altså et fremragende forslag lige her – og endda til en rigtig fornuftig pris.

Malibu Bordgrill 30mbar

Med Malibu har du en rigtig stabil bordgrill, som indeholder to sideborde. Her kan du for eksempel stille dine råvarer på den ene side og de stegte på den anden. Du kan også have snacks klar, imens kødet grilles færdigt.

Det er en yderst effektiv grill, og med en effekt på op 3,6 kW og med en grillflade på 43 x 30 cm er der rig mulighed for at stege bøffer til hele familien på campingturen. Grillen har piezotænding for høj brugervenlighed. Ønsker du ikke at have grillen stående på bordet, er der mulighed for at tilkøbe et understel, så grillen kan stå på jorden i stedet.

O-Grill

O-Grill er en letvægtsgrill, som er hurtig at stille op og let at transportere. Den har en masse smarte detaljer og en rigtig god varmefunktion. Grillen kommer i tre forskellige størrelser: 500, 600 og 900 T, hvor den sidstnævnte er den største. De adskiller sig i højden på låget og dermed også via størrelsen på de retter, som kan tilberedes i grillen.

Grillen er ikke en kuglegrill, da den ikke griller med indirekte varme. Den har dog et låg, som gør, at man alligevel kan tilberede mange forskellige måltider såsom pizza eller en steg. Man skal blot være opmærksom på temperaturen i grillen.

Den kommer som sagt med piezotænder for øget brugervenlighed og har desuden et håndtag, hvor man kan justere grillens varme. Den er lynhurtig varm og klar til brug, og grillens åbning i bunden med tilhørende drypbakke gør rengøringen langt lettere.

Her får du en yderst brugervenlig grill til campingturen med rigtig mange smarte funktioner og mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.