madmaskiner-omtalt

Køkkenmaskiner som kan ændre din hverdag  

Grøntsager

Køkkenet er uden tvivl et af de mest bruge rum i ethvert hjem. Det er på mange områder rygraden i boligen, og det skyldes netop at man bruger meget tid derinde.

Uanset om man bor alene eller sammen som en familie. Mange gode stunder kan opstå fra køkkenet og sådan har det været i flere årtier. Det er et af de steder hvor hjemmet kan samles og lave noget sammen, som alle kan bidrage til.

Her er køkkenmaskiner med til at gøre processen meget nemmere for alle, samt gøre hverdagen let og overskuelig.

Der er mange køkkenmaskiner derude, og i denne artikel vil der oplistes nogle af de bedste til at gøre hverdagen lettere. 

Når dejen hæver og det bare er tid til at vente har man muligheden for at slappe af. Det kan man blandt andet gøre med online spillemaskiner, hvor man kan slå benene tilbage og lade rouletten tage over. 

Foodprocessoren kan gøre alt køkkenarbejde til en smal sag

En af de køkkenmaskiner som over mange årtier nu har hjulpet danske hjem til at gøre hverdagen lettere er foodprocessoren. Den kan bruges til alt når det kommer til mad og madopskrifter. Dette skyldes, at man har det hele samlet i en maskine. Denne maskine kan ælte dej, slå en fars sammen og være behjælpelig til alle slags deserter. 

Der er intet denne køkkenmaskine ikke kan være behjælpelig med, og det er måske en overdrivelse, men hvis man kun skal anskaffe sig en køkkenmaskine er foodprocessoren det rette valg.

Det er den af alle køkkenmaskiner som arbejder bredest, og derfor en god all-round maskine til det gængse køkken. 

Det måske bedste ved en foodprocessor er den måde man kan inddrage børn og andre mennesker i processen på. Det er muligt at se maden udvikle sig med denne maskine, hvilket kan være lærerigt for mange, specielt børn og unge. 

Blenderen – det hele behøver ikke være besværligt

Når det kommer til en køkkenmaskine, som også er essentiel, så er det svært at komme uden om blenderen. Blenderen har muligheden for at være en af disse maskiner, som kan være vigtigt i en hverdag, hvor man ikke har tid til at diskutere med ungerne om hvorvidt pasta kødsaucen skal have løg i. Blenderen sørger for at løgene aldrig dukker op i kødsaucen, og så er den diskussion over. 

Samtidig kan blenderen være med til at sikre vigtige vitaminer og mineraler kan gøres let optagelige. Frugt og grøntsager kan være svære at inkorporere i retter, og nogle gange har man bare ikke til at finde på kreative måder at tilberede sin grøntsager på.

Her er blenderen handy, da man kan blende grøntsagerne sammen med noget olie eller yogurt og hurtigt få mikset en god dressing eller andet, hvor man derfra kan få sine vitaminer og mineraler. 

Blenderen er også virkelig et vigtigt redskab for at kunne mikse drinks, som man kan bruge til sine lørdag aftener på sofaen med en god film eller sammen med de online spillemaskiner. 

Sous viden er til den travle kok 

En sous vide er gaven til den travle kok, som sætter pris på god mad, men ofte ikke har tiden til at tilberede det. Sous viden fungerer således at den mørne og tilbereder kød og retter i en vandbad gennem en vakumpakning.

Dette er med til at skabe det møreste kød og gør det muligt for dig at sætte sous viden i gang inden du tager på arbejde. Når man så kommer hjem fra arbejde, og ikke magter at lave mad, smider man bare sin bøf eller ret på panden for lige at give det en stegeskorpe og derefter er det klar til at spise. 

Sous viden giver kokken muligheden for at eksperimentere med forskellig slags tilberedningstider og forskellige slags kød. 

Riskogeren og donutmaskinen

Nu begynder man at komme ud i det lidt mere nicheprægede maskiner i køkkenet. Disse maskiner er virkelig gode til det enkle job, som de har, og gør livet lettere i mange tilfælde. En af disse niche-maskiner er riskogeren, som tager måden alle og enhver koger ris på og selv styrer det.

Det er på mange måder den mest simple opfindelse i verden, men den fungerer og det gør bare arbejdet 10% lettere for dig, at du ikke skal sætte en timer eller holde styr på dine ris. Den gør hvad den bliver bedt om uden spørgsmål. 

Derefter er der donutmaskinen, som er præcis, hvad den siger den er. Donutmaskinen er egentlig bare en form for en pande for donuts, og sikrer at man altid får ens donuts. Dejen skal selv produceres og laves, som man gerne vil have den. De fleste donutmaskiner kommer dog med en opskrift, men i de fleste tilfælde kan man eksperimentere med opskriften, som man gerne selv vil have sine donuts.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.