madmaskiner-omtalt

CBD-olie i madlavning

Ingredienser til suppe

Madlavning med CBD-olie kan virke skræmmende, men tænk blot på det som en almindelig ingrediens i dit køkkenskab.

Det kan være en idé at tilføje det til din mad, hvis du ikke bryder dig om smagen af CBD-olie eller blot ønsker at få olien bedre inkorporeret i dine daglige rutiner.

Det er en interessant måde at anvende CBD olie på, men der er dog et par ting, som du skal have i baghovedet, inden du kaster dig ud i madlavning med denne olie.

En god idé at indtage olien med mad

Det er bedst at indtage CBD-olie sammen med mad og ikke på tom mave. På den måde kan du sikre, at du ikke får kvalme eller kommer til at føle dig utilpas.

CBD arbejder hurtigere når det indtages med mad, og samtidig vil det være i systemet i længere tid. Dermed får du mere ud af olien og opnår flest fordele.

Hold øje med varmen

Det vigtigste at huske på når du laver mad med cannabisolie, er at maden ikke tilberedes ved højere end 180 grader celcius. Hvis temperaturen overstiger dette, er der risiko for, at CBD’en vil fordampe.

Desuden kan overopvarmning af olien også forårsage, at CBD mister sin potentielle effekt og virkning. Det anbefales også, at den ikke tilberedes over direkte varme, den fungerer nemlig ikke som øvrige madlavningsolier.

Smagen af CBD-olie

Selvom smagen af CBD-olie varierer fra det ene mærke, kan den generelt beskrives som en meget bitter, jordisk og aggressiv. Den har en meget tydelig lugt og smag, som du muligvis ikke er vant til.

Hos Cibdol kan du få en lang række af forskellige olier. Du kan med fordel bruge den specielle smag i din madlavning, og måske tilføje krydderier hvis du ikke ønsker, at smagen er for markant. Det er desuden en idé at tilføje en knivspids salt og lidt citron.

Hvis du er bekymret for at smagen af CBD-olie overtager hele retten, kan du nøjes med at tilføje en smule af olien i flere forskellige komponenter af retten.

Eksempelvis kan du både putte det aiolien, salaten og i gryderetten. På den måde får du stadig den gavnlige og nødvendige mængde uden, at dit måltid overdøves af smagen.

Start i små mængder

Alle reagerer forskelligt på CBD-olie. Hvis du er ny til at bruge CBD-olie i din madlavning, så begræns mængden af olie i starten og lav kun en lille portion.

Mærk selv efter om du måske skal have en lidt højere dosis næste gang, og når du har opnået den ønskede effekt, kan du begynde at lave mad som du plejer.

Du kan tilføje CBD-olien i din smoothie. På den måde kan du nemt og præcist dosere, hvor meget olie der er behov for.

Desuden er du sikker på ikke at miste noget CBD, eftersom det bliver i blenderen. Du kan også nemt gemme smagen af olien væk i en smoothie.

Inkluder en oliebaseret ingrediens

For at det bliver en succes at tilføje CBD-olien i din mad, er det vigtigt at du inkludere en oliebaseret ingrediens.

Dermed har CBD-olien mulighed for at blande sig med noget. Du kan bruge alt fra almindeligt smør til vegetabilske olier for at sikre, at den blandes med cannabis-koncentratet.

Der er altså flere forskellige måder at inkorporere CBD-olie i din mad og drikke.

Det handler blot om at eksperimentere. Men husk samtidig at overholde de forskellige anbefalinger. Dermed får du det største udbytte af din CBD-olien, så det ikke går til spilde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.