madmaskiner-omtalt

Disse køkkenmaskiner er uundværlige i et køkken 

Røremaskine

Hvad end det er til et almindeligt køkken eller et storkøkken, er der visse køkkenmaskiner, der ganske enkelt er uundværlige, hvis du ønsker en hurtigere og mere effektiv madlavning

Mange danskere forbinder madlavning med noget utroligt besværligt, som tager masser af tid, men med disse maskiner vil du med garanti få et helt andet forhold til det at lave mad.

De giver dig således mulighed for at kreere et sundt og nærende måltid mad på ingen tid, hvad end det er til dig selv eller til en større institution eller et helt firma.

Her i artiklen vil du blive præsenteret for nogle køkkenmaskiner, der er uundværlige, så du har tid til at lave det hele selv helt fra bunden.

Bland store mængder med en røremaskine

Den første køkkenmaskine, som er uundværlig i hvilket som helst køkken, er en røremaskine. I et storkøkken giver det mulighed for at blande store mængder af alverdens ting såsom flødeskum eller kagedej.

Fordelen ved røremaskinen er, at den kan passe sig selv, og den kan således blande ingredienser, uden du behøver at stå ved den hele tiden. Det giver dig således mulighed for at være mere effektiv.

Det skal dog nævnes, at det kræver, at der er meget plads i køkkenet, og herudover er en røremaskine også ofte ret dyr. Men hvis du drømmer om at lave dit helt eget hjemmebagte rugbrød eller brød, er den uden tvivl ganske uundværlig.

Lav større portioner på mindre tid med en blender

Blenderen er ligeledes uundværlig i et hvilket som helst køkken. Den fungerer i bund og grund på samme måde som en stavblender, men forskellen er, at motoren er en del kraftigere på en blender.

Det betyder, at du med en blender kan lave meget større portioner, og det vil desuden tage dig kortere tid, hvilket er en fordel, hvis det skal stå ekstra stærkt i køkkenet. Det skal dog nævnes, at den naturligvis fylder mere sammenlignet med en stavblender, og udover det kræver den en smule mere rengøring.

Du kan dog med fordel vælge at købe en model med en beholder, der godt kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Få hjælp til at hakke, blande og blende med en foodprocessor

En foodprocessor er ligeledes på listen over uundværlige køkkenmaskiner. Denne fylder også en hel del, men til gengæld byder den på en lang række funktioner. Det gælder alt fra at skære, røre, snitte, blande og hakke.

Ydermere vil der som regel medfølge forskelligt tilbehør med en foodprocessor såsom en stopper, et låg med åbning, et rivejern samt roterende knive, hvorfor der nærmest ikke findes det, du ikke vil kunne bruge en foodprocessor til.

Den er særligt oplagt, såfremt du ønsker at lave en salat eller en dressing, da disse ting kræver, at der skal hakkes, blandes og blendes en lang række forskellige ingredienser. Det skal dog nævnes, at den støjer en hel del, hvilket man bør være særligt opmærksom på.

Til gengæld vil du hurtigt kunne vænne dig til denne støj sammenlignet med det udbytte, du får fra denne helt fantastiske maskine.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.