madmaskiner-omtalt

3 tips: Sådan bliver du en bedre kok

bedre kok

Madmaskiner af enhver slags kan være en stor hjælp i køkkenet. Dog er hjælpen ikke så stor, hvis du ikke ved, hvordan du får det maksimale ud af dem. En måde at få det maksimale ud af sine madmaskiner på, det er at forbedre sine evner som kok.

Derfor har vi lavet denne guide, der ganske enkelt skal give dig tips og tricks til at blive en bedre kok. Læs med og find ud af, hvordan du bliver endnu dygtigere til at få det bedste ud af dine madmaskiner.

Se også:

Prøv kokkeskolen på Kokkeriet

Hvis du virkelig vil rykke dine evner inden for kogekunsten, så er der bestemt ingen tvivl om, at du bør prøve kokkeskolen på Kokkeriet. Her vil du lære at lave en gourmetmiddag fra bunden. Sammen med Kokkeriets kokke bliver du undervist i, hvordan det er at servere mad på en Michelinrestaurant. På kokkeskolen vil du koge, braisere, flambere, pochere, piske og meget mere. Alt sammen noget, der vil gøre dig til en bedre kok, når du vender hjem til dit eget køkken.

Mere om Kokkeriet

Kokkeriet er som sagt en dansk Michelinrestaurant placeret i København. Kvaliteten er tårnhøj. Køkkenchefen hedder David Johansen. Og hvis navnet lyder bekendt, så er det med stor sandsynlighed fordi, at han har medvirket i Cecilie & Madklubben-  et madprogram på TV2.

Du kan finde flere kokkeskoler og madkurser i København hos DuGlemmerDetAldrig. Se dine muligheder her.

 

På Youtube finder du en overflod af inspiration

Du behøver ikke tage på kokkeskole for at blive en bedre kok (selvom det er en glimrende ide, hvis du elsker praktisk læring og foretrækker at blive undervist af professionelle). Du kan i stedet tage din computer, gå på Youtube og søge på online madkurser.

Der findes en overflod af inspiration på Youtube i forhold til at blive en bedre kok. Og det smarte ved Youtube er, at du altid kan stoppe afspilningen, spole tilbage osv., hvis der er noget du har brug for at høre/se igen. Et godt eksempel på et online madkursus er nedenstående video, hvor Gordon Ramsay er din underviser.

 

Udfordr dig selv med svære opskrifter

Bliver du ved med at lave de samme opskrifter igen og igen? I så fald skal du ikke forvente at blive en bedre kok lige foreløbig. Hvis du gør det, du altid har gjort, så får du de samme resultater. Derfor skal du udfordre dig selv med svære opskrifter, der stiller krav til dine evner.

Det kan meget vel være, at de første par gange med de nye opskrifter bliver noget hø. Det vigtige er, at du kontinuerligt øver dig og lærer af dine fejl. Gør du det, så vil du pludselig kunne mestre en opskrift, der før syntes umulig for dig at lave. For eksempel en lækker og perfekt bagt Clafoutis.

Hvis du har flere gode tips og tricks til, hvordan man bliver en bedre kok, så giv dit besyv med i kommentarfeltet herunder. Der findes helt sikkert andre måde at forbedre sine evner inden for kogekunsten på. Og dem vil vi gerne høre mere om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.