Weber stegetermometer – Grillsæsonen varer hele året!
Gennem de seneste par år er det blevet mere og mere in at tilberede diverse retter på grill – og ikke blot om sommeren, men hele året rundt!
Er du en vaskeægte grillnørd, der bare elsker trylle den ene lækre ret frem efter den anden, så bør du selvfølgelig også være i besiddelse af et ordentligt Weber stegetermometer.
Vi har fundet 3 modeller frem til dig, og samtidig lavet en prissammenligning, så du hurtigt kan få et overblik og finde det der passer til dine behov.
Læs også:
Weber Digitalt Stegetermometer
Digitalt stegetermometer fra Weber – perfekt til grill.
Altid lige ved hånden
Dette lille stegetermometer er let at have med, når der skal grilles både på terrassen i sommerhuset, på stranden eller andre steder.
Det fylder ikke særligt meget, og kan derfor let smuttes ned i picnickurven, når I skal på farten.
Yderst brugervenligt
Stegetermometeret er meget let at anvende.
Stik det ned i stegen, således at spidsen sidde ca. i midten af kødet. Roter hovedet på termometeret, således at du kan følge temperaturen løbende på det lille digitale display. Brug gerne grillhandsker, så du ikke brænder dig.
Vær påpasselig med ikke at stikke det ned i en knogle eller underlaget.
Termometeret slukker automatisk efter 15 minutter for at spare batteri.
Temperaturmåling
Termometeret kan både måle i fahrenheit og celsius. Der skiftes mellem de to måleenheder via en lille knap under skærmen. Temperatur: 0 – 230O C (32 – 446O F).
Vedligeholdelse
Termometeret tåler ikke at stege med i længere tid ad gangen, da det så bliver overophedet. Sæt det derfor først i kødet, når det har stegt noget tid. Termometeret tåler ikke at bruges i en ovn eller mikroovn.
Termometeret leveres med batteri, således at du kan komme i gang med at bruge det med det samme. Batteriet skiftes ved at afmontere fronten på hovedet med en roterende bevægelse.
Kom gerne pinden ned i det medfølgende hylster efterfølgende, således at den er godt beskyttet mod slag og skader.
Rengøring og vedligeholdelse
Rengør stegetermometeret ved at tørre det af med en klud, der er vredet op i lidt sæbevand. Husk at tørre det godt af, så der ikke sidder rester af fedt eller mad på pind eller hoved. Hylsteret tåler opvaskemaskine.
Forhandler | Pris | Levering | Totalpris | Læs mere |
---|
Weber Digital Lommetermometer
Lille lommetermometer til den praktiske grillmester.
Smartere bliver det ikke
Weber Digital Lommetermometer er ubetinget én af de mindste termometre, der findes på markedet. Det er perfekt egnet til at have med i lommen, da det ingenting fylder.
Hiv det frem og fold det ud som en anden schweizerkniv, når der skal tilberedes lækkerier i Guds fri natur.
Alle fortjener god mad
Du kan godt lave lækker med, selvom du er på telttur med gutterne. Dette lille termometer fylder ikke de store i tasken, men formår til fulde at guide dig til den perfekte kernetemperatur på det stykke kød, du lige har smidt på grillen.
Stik termometerets pind i stegen. Pas på ikke at ramme ind i nogle ben eller underlaget, da det kan ødelægge spidsen på pinden.
Brug grillhandsker, hvis det er for varmt for dig at komme så tæt på stegen. Tryk på tænd/sluk knappen for at tænde eller slukke termometeret. Tryk på den samme knap igen for at tænde baggrundslyset.
Termometeret slukker automatisk efter 5 minutter mhp. at spare batteri.
Temperaturmåling
Mål temperaturen med fahrenheit eller celsius. Temperatur: -34 – 260O C (-30 – 500O F).
Vedligeholdelse
Stegetermometeret leveres med batterier, så du straks kan komme i gang med at bruge det. Skal batteriet skiftes, kan dette gøres ved at afmontere det lille dæksel på bagsiden. Vær opmærksom på at termometeret kun tåler at sidde i stegen i ganske kort tid ad gangen.
Rengøring
Termometeret må ikke nedsænkes i vand eller kommes i opvaskemaskinen, men kan i stedet tørres af med en fugtig klud.
Forhandler | Pris | Levering | Totalpris | Læs mere |
---|
Weber Style Trådløst Stegetermometer
Det ultimative Weber stegetermometer for en ægte grillentusiast.
Trådløst Weber termometer
Dette stegetermometer er til dig, der virkelig går op i madlavning. Det trådløse termometer har en rækkevidde på 76 meter, og kommer med trådløse følere, der kan indstilles individuelt.
Sæt termometeret fast i linningen på dine bukser eller andet med klipsen bagpå eller stil det på bordet med den udfoldelige støttefod. Det er også muligt at hænge det på en krog med denne fod.
Sæt termopind 1 eller 2 i stegen og connect den til sensoren. Tænd for sensoren og termometeret og indstil det som du ønsker.
Vær opmærksom på at termometer og sender har forbindelse med hinanden. Dette gøres ved at holde knap 1 og 2 inde indtil termometeret bipper og derefter et kort tryk på tænd/sluk knappen på senderen.
Termometeret kan både bruges til grill og madlavning i ovn.
Programmering
Det er muligt at vælge imellem forskellige typer af kød på termometeret og sætte timerfunktionen til. Indstil termometeret individuelt med egne foretrukne temperaturer. Under tilberedningsprocessen kan du således følge med i den nuværende temperatur, samt se den ønskede sluttemperatur.
Husk at slå lyden til på bagsiden af dit Weber termometer.
Typer af kød: lam, kylling, okse, kalv, svin, fisk, kalkun og hakket kød.
Temperaturmåling og timer
Mål temperaturen i fahrenheit eller celsius. Temperatur: 0 – 199O C (32 – 390O F).
Mål fra 1 minut og op til 23 timer og 59 minutter med timeren.
Vedligeholdelse
Selve Weber termometeret bruger to AA-batterier, som kan skiftes ved at afmontere lågen på bagsiden af det. Senderen bruger to AAA-batterier. Disse kan skiftes ved at tage lågen ud af bunden på senderen.
Undgå at stille termopinden i knogler eller underlaget. Ledningen til pindene må ikke kommer i berøring med grillristen. Senderen bør stå mindst 25 cm fra grillen.
Rengøring
Hverken termometer, sender eller termopinde tåler at komme i opvaskemaskinen eller at blive nedsænket i vand. De bør i stedet tørres af med en fugtig klud.
Forhandler | Pris | Levering | Totalpris | Læs mere |
---|
Den perfekte temperatur
Med et Weber stegetermometer bliver det lige pludselig meget lettere at tilberede maden helt perfekt, men det er selvfølgelig betinget af, at du kender den rette kernetemperatur for det stykke kød, du er i gang med at stege.
Nedenfor ses et skema over kernetemperaturer for forskellige typer af kød. For at opnå det perfekte resultat kan du med fordel tage stegen ud af ovnen eller grillen lidt før den ønskede temperatur er opnået.
Lad kødet hvile, men vær opmærksom på at kernetemperaturen fortsat vil stige et par grader i mens det hviler.
Kødtype | Rosa | Medium | Gennemstegt |
Okse | 55-60O C | 60-65O C | 65-68O C |
Kalv | 58-60O C | 60-65O C | 65-68O C |
Fjerkræ | — | 62O C (ikke kylling) | 75O C |
Gris | 65O C | 70O C | |
Lam | 58-60O C | 70O C | 75O C |