madmaskiner-omtalt

Undersøg livet under overfladen på den nemme måde

Snorkling

Snorkling giver dig muligheden for at se strålende og pulserende havliv, uden at du skal bruge en formue på dykkercertifikat og udstyr

Hvis du overvejer en af ​​WWFs meget eftertragtede snorklingture, er de følgende tip ideelle til at hjælpe begyndere og avancerede snorklere:

1. Hvis du ikke er en stærk svømmer eller ikke har den helt store udholdenhed, så kan du overveje at bruge en flydevest.

Se også:

2. De fleste af WWFs snorklingture finder sted i nærheden af ​​ækvator eller i andre tropiske destinationer. Det betyder solen er stærk og dehydrering er almindelig. Selv hvis du er nedsænket i vand, vil dets saltindhold suge fugten ud af din hud. Sørg for at hydrere med vand, juice eller andre ikke-alkoholholdige drikkevarer.

3. Hold afstand til livet under vandet, gå ikke for tæt på det, og rør det ikke.

4. Brug en svømmehætte eller bandana rundt om dit hoved, så holder du ikke bare håret ud af din snorkel, men du hjælper også med at holde din hovedbund beskyttet modsolen.

5. Før du hopper i vandet, gør indersiden af ​​din maske våd og hæld vandet ud efterfølgende. Spyt derefter ind i masken og gnid spyttet rundt, inden du vasker det ud. Dette vil forhindre en vis grad af uklarhed.

6. Vær ikke overmodig: Modstå fristelsen til at komme en smuk souvenirskal eller en tilsyneladende død søstjerne i din lomme – det er ikke godt for miljøet, og det kan endda være ulovligt.

7. Tag et snorkelkursus før afrejse. F.eks er der DGI kurser snorkling. Lær at snorkle her.

Det var 7 hurtige og brugbare tips, hvis du overvejer at tage på snorkeltur. Husk altid, sikkerhed før alt andet. Det er stadig det vigtigste, og ved at tage et kursus først, især hvis du er nybegynder, så får du alt det grundlæggende på plads, og ved hvordan du skal gebærde dig i vandet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.