madmaskiner-omtalt

Glæderne i livet

Spabad

Er du en af de heldige der både har et køkken og et spabad i din have, så kan med fordel læse med her.

Livet byder på mange forskellige fornøjelser og et udekøkken og et spabad er bestemt noget der kan komme med på den liste.

Mange tror at et spabad er sted hvor man bare sidder stille og nyder det varme vand, men du kan rent faktisk lave en del forskellige ting, mens du nyder det.

Se også:

Du kan f.eks bruge dit udekøkken til at lave nogle små retter, som der kan serveres i en spa, eventuelt i kombination med en flaske champagne, og champagne hænger jo unægteligt sammen med jordbær. Jordbær forhøjer smagsoplevelsen fra champagne.

Du kan selvfølgelig også servere lækkerier, selvom dit spabad er installeret på dit badeværelse, men foregår det hele udendørs, så behøver man ikke at være så bange for f.eks at spilde mad eller champagne.

Det kan også være at du har nogen Montana reoler i høj kvalitet, i nærheden af dit spa, som du ikke ønsker skal tage skade. En montana reol er jo værd at passe på.

En af de retter som virkelig kan give store biflad under en spatur er tapas. De fleste ved hvad tapas er og at der, mere eller mindre, ikke er nogle grænser for hvad tapas kan være. Du får lov til at give din fantasi frit løb under tilberedningen, og det bedste af det hele er at, selvom du måske har givet fantasi lidt for frit løb, så er det hele små portioner.

Hvilket betyder at skulle der være en enkelt eller to af dine tapas der ikke smager helt som forventet, så er det ikke nogen katastrofe, da du selvfølgelig har lavet en masse forskelligt.

Vores anbefaling er derfor at du starter med at servere nogle tapas, og når i er færdige med dem, så hiver du lige en flaske champagne frem, med tilhørende jordbær. Det vil helt sikkert blive en succes.