madmaskiner-omtalt

Samsung køleskab – Kvalitet & design går hånd i hånd hos Samsung

Samsung køleskab_2

Den sydkoreanske multinationale gigant, der er kendt for at lave mere eller mindre alt, der har noget med teknologi at gøre, har selvfølgelig også givet deres bud på køleskabsmarkedet.

Generelt er Samsung kendt for det høje tekniske niveau, og med lave produktionsomkostninger, tilbyder de ofte gode priser på deres udvalg, på trods af de mange funktioner.

Denne tilgang har bestemt også haft indflydelse på deres udvalg af køleskabe, der har mange nye teknologier implementeret i sig, og Samsung er bestemt ikke bange for at være nytænkende i branchen og hoppe med på de nye bølger, som man nemt kan se i de mange eksempler herunder.

Med det sagt, så laver Samsung også billige modeller, der bare kan det man forventer; holde maden kold og frisk.

Se også:


Samsung RR34H6245WW

RR34H6245WW Samsung køleskab

Samsung RR34H6245WW er et stort køleskab på imponerende 350 liter.

I det her køleskab er der plads til madvarer til hele familien, selv hvis i er 6 personer eller flere i husstanden. Det er i energiklasse A++, hvilket gør at I kan bruge det med god samvittighed og uden at skulle af med en formue på elregningen.

Køleskabet er udstyret med ventileret køling, så temperaturen er den samme både nederst og øverst i. Temperaturen styres desuden via det elektroniske display, hvilket giver en optimal nøjagtighed.

Masser af smarte funktioner

I dette køleskab fra Samsung finder I desuden et hav af smarte funktioner, som kun findes i topmoderne modeller som denne. Et eksempel er PowerCool, som lynhurtigt køler nyindkøbte varer ned. Et andet eksempel er Ferie-funktionen som sparer energi og som navnet hentyder til er tiltænkt når I tager på ferie. I skabet finder I også Deep Door Guard. Det er en ny funktion, som formår at køle drikkevarer ned på rekordtid, så I altid kan nyde luksusen ved iskolde drikkevarer.

Køleskabet har en stilren hvid farve, som passer ind i ethvert køkken. Dørene på skabet kan endda om hængsles, så de åbner den vej som I ønsker. Skabet er desuden udstyret med LED-belysning indeni, som lyser op når det åbnes. LED-lamperne giver et klart skær og bliver ikke varme, hvilket er energibesparende.

Skabets lydniveau er på 41 dB(a) og dets årlige energiforbrug er blot på 112 kWh. Nettovægten er på 69 kilogram og bruttovægten er på 76 kilogram. Højden på køleskabet er 1.800 mm, bredden er 595 mm og dybden uden håndtag måler 645 mm mens dybden med håndtag måler 684 mm.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere


RB31FERNCSS-EF Samsung køleskab

RB31FERNCSS-EF Samsung køleskab

Flot fritstående køle og fryseskab i energiklasse A++.

Samsung RB31FERNCSS-EF er et multifunktionel køle-fryseskab med god plads til alle dine madvarer. Det er produceret i rustfritstål, der med sin enkelthed passer forbløffende godt ind i ethvert køkken. Den her model har plads til hele 206 liter i kølerummet og 98 liter i fryserummet, hvilket er nok plads til en husstand på omtrent 3 personer, som vel og mærke gerne vil have lidt luksus.

Skabets er udstyret med mange smarte funktioner, heriblandt ventileret køling, som sikrer jer at temperaturen i skabet er fordelt perfekt både i top og bund. Køle-fryseskabet har også en CoolSelect zone, som lader jer styre temperaturen et enkelt sted i køleskabet nøjagtigt. På den måde er I sikret den optimale opbevaringstemperatur til alle jeres madvarer på en gang. Derudover har skabet også en NoFrost-funktion. NoFrost-funktionen klarer afrimningen af skabet helt automatisk, hvilket giver jer en mindre ting at tænke på i hverdagen.

Dybe hylder og rummelige skuffer

Køleskabet er gavmildt udstyret med rummelige skuffer, som sikrer jer plads til alle madvarer på en smart måde. Hylderne i skabet er væsentlige dybere sammenlignet med konventionelle køleskabe, som giver jer massere af plads til drikkevarer – til enhver lejlighed.

I køleskabet finder I 2 skuffer, 2 hylder og en Easy Slide-hylde. Fryseskabet er simpelt, men praktisk indrettet med 3 rummelige skuffer.

Køle-fryseskabets årlige energiforbrug er på 257 kWh. Lydniveauet er blot på 39 dB(A) og indfrysnings kapaciteten er på 13 kilogram i døgnet. Skabets nettovægt er på 65 kilogram og skabets bruttovægt er på 68 kilogram. Det måler 1.850 mm i højden, 595 mm i bredden og 668 mm i dybden både med og uden håndtag.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Samsung RB36J8797S4

RB36J8797S4 Samsung køle-fryseskab

Energivenligt, praktisk og fritstående køle-fryseskab

Samsung RB36J8797S4 er et yderst moderne og energivenligt køle-fryseskab. Du får utroligt meget for pengene, hvis du vælger det her køle-fryseskab. Det besidder en masse smarte funktioner, som kun findes i topmoderne produkter. Heriblandt er Precise Chief Cooking, som holder temperatursvingningerne i skabet på sit laveste. Sammen med den elektroniske temperaturstyring så optimerer det holdbarheden af dine madvarer enormt, da du kan styre temperaturen i skabet helt præcist.

Den samlede kapacitet er endda på hele 350 liter, hvilket er mere end nok plads til en mindre husstand. Mere præcist så er kølekapaciteten på 240 liter og frysekapaciteten på 110 liter. Hvis du leder efter et køleskab med plads nok til alle dine madvarer – og lidt til – så er det her skabs kapacitet være mere end tilstrækkeligt.

Køle-fryseskabet er produceret i flotte materialer af rustfrit stål, hvilket giver det et klassisk og stilet look, som med garanti passer godt ind i dit køkken.

Optimal pladsudnyttelse

Samsung har her formået at skabe et produkt, hvor pladsen bliver udnyttet optimalt. I køle-fryseskabet finder du SpaceMax teknologien, som er en ny form for isolering, der er væsentligt tyndere end i hidtil. Skabet her er altså meget rummeligt indeni i forhold til dets ydre mål, sammenlignet med konventionelle modeller. Det er naturligvis stadig mindst lige så effektivt.

Mere præcist så måler skabet 2.017 mm i højden, 595 mm i bredden og 590 mm i dybden både med og uden håndtag. Nettovægten er på 81 kilogram og bruttovægten er på 83,5 kilogram. Lydniveauet er på 38 dB(A).

Skabet er i energiklasse A++ og bruger derfor kun 260 kWh per år. Det betyder at du kan bruge køle-fryseskabet uden at skulle betale en masse for energiforbruget årligt.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Amerikaner-køleskabe

Skulle man komme ud i en situation, hvor et man søger noget nyt, og man har masser af plads, så kan man overveje Amerikaner-modellerne.

Disse køleskabe er specielt moderne i nye byggerier, hvor de praktiske implikationer overskygger den ekstra plads, det måtte tage.

De fleste moderne amerikaner køleskabe har nemlig både frisk og koldt vand, som man nemt og hurtigt kan få fra køleskabet, og ønsker man is i vandet eller til andre formål, har man det også klar. Det er utroligt praktisk, og i sidste ende betyder det faktisk ikke, at elregningen bliver større end et køleskab og fryser af samme størrelse.

Det mange argumenterer for er problemet ved Amerikanerkøleskabet er netop det høje energiforbrug, men man glemmer at frysere, som udgangspunkt, bruger mere strøm, fordi de skal holde en lavere temperatur.

Alt dette kan man se meget videre på, men vi vil i stedet fokusere på nogle glimrende eksempler fra Samsung.

Samsung RS7567THCSR-1

Samsung RS7567THCSR amerikanerkøleskab

Dette amerikaner-køleskab fra Samsung kan alt det man forventer fra et rigtigt amerikaner, men har samtidig taget mange af de funktioner med, man kender fra køleskabe i et meget højt prisleje.

Størrelsen på skabet giver 361 liter køl og 171 liter frys, hvilket er rigeligt til rigtig mange familier, så man slipper for at købe en ekstra ekstern fryser, medmindre man har rigtig store behov.

Køleskab har de klassiske 3 funktioner: Koldt og frisk vand, knust isterninger og hele isterninger.

På den måde er der noget for alle. Mange mener blandt andet at det kan være en måde, at få blandt andet børn til at drikke mere vand på, da det bliver mere frisk når det kommer gennem filteret i køleskabet, også selvom vi i Danmark generelt har meget rent drikkevand.

Læs hele anmeldelsen af Samsung RS7567THCSR amerikaner køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Samsung RS7567THCWW amerikanerkøleskab

Samsung RS7567THCWW

Ønsker man i stedet et amerikaner-køleskab, der fokuserer på ny teknologi, kan man kigge mod denne model fra Samsung.

NoFrost er navnet på en teknologi der skal være med til at stoppe kondens og rim i køleskabet, der normalt fører til en nedsat ydeevne. I normale køleskabe skal man fjerne kondensvand 4 gange årligt, men alt det kan man slippe for med dette køleskab.

Dertil kommer et lækkert og smart display og TwinCooling, der giver en bedre luftudskiftning, der blandt andet holder grøntsager og frugt frisk i længere tid. Køleskabet klarer samtidig, ligesom den foregående model, at holde sig i energiklasse A+, hvilket er relativt pænt for så store amerikaner-køleskabe.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Samsung RF24HSESCSR

Samsung RF24HSESCSR amerikanerkøleskab

Dette køleskab er det ultimative amerikanerkøleskab.

Det er noget af en udmelding, men det store køleskab fra Samsung, har stort set medtaget alle tænkelige teknologier, og skabt et køleskab der kan klare det hele. Det betyder blandt andet, at dele af skabet er dedikeret til, at du helt selv kan vælge, hvad der skal ske.

Med CoolSelectZone kan du helt selv bestemme hvor koldt der skal være, for at dine varer holdes friske i længst tid. Det kan blandt andet give dig mere fryseplads eller køleplads, alt efter hvad der er nødvendigt.

Ismaskinen kan desuden klare at producere op mod 4,5 kg is per døgn, hvilket burde være rigeligt til at dække alle de behov man kunne have. Derudover er den blevet mindre siden den foregående model, hvilket betyder at der skulle være rigeligt med plads i hylderne i døren, og selvom prisen er derefter, er dette helt klart topmodellen fra Samsung.

Læs hele anmeldelsen af Samsung RF24HSESCSR amerikaner køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere