madmaskiner-omtalt

Den rette præsentationsteknik er det halve arbejde

Lokale

De fleste der har prøvede at være fordragsholder ved at præsentationsteknikken er utrolig vigtig. Det er på den måde at du både giver et godt førstehåndstryk og holder dit publikum fanget af dig og det du har at tale om

Der er ingen tvivl om at det er vigtigt for dit fordrag at du har styr på dine teknikker. Du kan ikke bare gå på scenen uden at have forberedt dig ordentligt, ellers mister du lynhurtig interessen fra publikummet.

Se også:

Hos birgittedamjensen.dk kan du lære at finde lige præcis den teknik der virker bedst for dig som fordragsholder, og så er det ligemeget om det er indenfor ledelse eller hvad det nu er. Birgitte har referencer fra de helt store, som f.eks Christiansborg, Novo Nordisk A/S og Mærsk Olie & Gas A/S. Birgitte ved altså hvad det drejer sig om.

Hvis du er lidt usikker på dig selv og måske ikke har den store erfaring med det, så er det bestemt en rigtig god ide at opsøge en der kan hjælpe til både at blive mere sikker, og samtidig lede på den rette vej til at finde den bedst mulige måde at præsentere dine emner.

Birgittes har blandt andet arbejdet med gennemslagskraft, præsentation og kropssprog i mere end 12 år, hvor hun b.la har undervist store navne som Helle Thorning. Hun bliver desuden også ofte benyttet som ekspert på TV og i aviser, samt har hun skrevet bogen  “Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid”  der er blev udgivet på Gyldendal business i 2017.

En af de mange fordele ved at tage et kursus hos hende er, at hun altid holder deltager antallet lavt, så der er god tid og masser af fokus på de enkelte deltager. På den måde er der ikke nogen der vil føle sig overset.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.