madmaskiner-omtalt

Det er detaljerne der er vigtige

Vasketøj

En vasketøjskurv er et element i hjemmet, som vi bruger hver evig eneste dag. Det er derfor også altafgørende, at den er særdeles funktionel og kan benyttes af hele familien, når der er fart over feltet.

Samtidig skal den også være rummelig, når der løbende er meget vasketøj, der skal igennem vaskemaskinen.

Som bekendt samler vasketøjet sig hurtig sammen i store bunker. Med en vasketøjskurv kan du skabe et overblik, ro og orden for øjet på et splitsekund, når du nemt og elegant kan gemme det beskidte tøj væk. Et trick, som flere af os ynder at gøre brug af i dagligdagen, når det skal gå stærkt.

Se også:

Vælg den rette vasketøjskurv til din indretning

Sørg for at vælge en vasketøjskurv, der passer ind med den øvrige indretning. Vi danskere lever ofte i hjem, der er præget af den klassiske, nordiske stil, så fokusér på at vælge en vasketøjskurv i diskrette og lyse nuancer.

På den måde får du mulighed for at opbevare jeres vasketøj på en måde, der ikke virker alt for dominerende, men som alligevel pynter i hjemmet. Brug den enten i soveværelset, på børneværelset eller i entréen, når du skal have dit beskidte vasketøj af vejen.

Se med herunder, hvor vi har udvalgt et hav af forskellige vasketøjskurve, der kan dække de flestes behov.

Vidste du at du kan tage et kursus i Indesign og lære at designe f.eks din egen vasketøjskurv? Indesign kurser bliver mere og mere populære, og det er med god grund. Hvis du er interesseret i at høre mere om det, så kan du tilmeld Indesign kursus her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.