madmaskiner-omtalt

Vakuumpakker test – Se de bedste her

Vakuumpakker

Efterhånden er der flere og flere danskere, som vælger at anskaffe sig en vakuumpakker.
Det at have en vakuumpakker er nemlig noget, som rigtig mange anser som værende meget praktisk, og det er helt sikkert også noget, som man kan få brug for i rigtig mange situationer.

Det som helt grundlæggende er fordelen ved at gøre brug af en vakuumpakker er, at man vil få mulighed for at kunne holde maden frisk i væsentligt længere tid, end hvis maden ikke var pakket i vakuum.

Udover at du vil have muligheden for at kunne sikre dig, at maden vil holde længere end normalt, har du derudover også mulighed for at kunne sikre dig, at der ikke vil komme frostskader på dine fødevarer, og det er naturligvis en stor fordel.

En anden fordel som man heller ikke skal forglemme er, at eksempelvis grøntsager vil kunne bevare sin sprødhed, og det kan være en meget stor fordel for dig, som ofte spiser grøntsager og godt kunne tænke dig, at sprødheden i madvarerne vil blive bevaret.

Vi har her, i vores vakuumpakker test, samlet 3 forskellige typer af vakuumpakkere, som man kan gøre brug af, hvis man godt kunne tænke sig at sikre, at ens madvarer kan holde sig frisk i lang tid.

 

Læs også:

SICO NEVADA VAKUUMPAKKER

SICO NEVADA VAKUUMPAKKER

De fleste tænker nok ikke på en vakuumpakker som en standard-køkkenmaskine, men det kunne det nu egentlig godt være, for det er faktisk vældig praktisk og ernæringsmæssigt fornuftigt.

Information om Sico Nevada vakuumpakker

Maskinen vejer 6 kilo, og den måler 43 cm x 27,5 cm og er 11 cm i højden. Den er lavet af plastic, og farverne er sort og grå. Den kan maksimalt pakke noget, der er 32 cm bredt, og den har tre forskellige forseglinger. Den har både en automatisk og en manuel forseglingsteknik. Den kan klare 25 liter i minuttet, så det går faktisk pænt stærkt at få vakuumpakket med denne specialmaskine.

Hvorfor er det smart at vakuumpakke?

Der er et par gode grunde til, at det er en god idé at vakuumpakke sine fødevarer. For det ene så er det praktisk for opbevaringen i for eksempel fryseren, at pakkerne fylder så lidt som muligt, for så er der plads til en hel del mere i forhold til, hvordan det er pakket fra forhandlerens side.

Der ud over er det hygiejnemæssigt ganske fornuftigt at fødevarer har så lidt luft omkring sig som muligt, og at der ikke kan trænge noget ind til maden. Det forlænger madens holdbarhed væsentligt, og både form og smag bliver bevaret.

Tilkøb poser til vakuumpakkeren

Til vakuumpakkeren fra Sico er det muligt at købe nogle poser, som er særligt fremstillet til at pakke fødevarer i. Poserne fås i forskellige størrelser, og de er naturligvis godkendt til at indeholde fødevarer. Poserne er selvfølgelig også BPA-fri, så du kan roligt bruge dem.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Caso VC300 PRO Vakuumpakker

Caso VC300 Pro vakuummaskine Denne vakuumpakker har vi valgt som “Bedst til prisen”
Her vil man helt sikkert også få sig et ganske udmærket produkt.

Den kan som de andre modeller sagtens bruges efter hensigten – nemlig at forlænge holdbarheden på mange typer af fødevarer samt forhindre frostskader mm. på ens fødevarer.

Produktet er godt, men det har dog ikke vundet denne test. Årsagen til at produktet fra Caso ikke fik lov til at løbe afsted med sejren i denne test var blandt andet fordi, at vi ikke mener, at den har helt lige så mange funktioner og muligheder som der er at finde på testvinderen.

Samtidig er prisen på denne model også en hel anden, og derfor kårer vi som den bedst til prisen i stedet. Det skal siges at denne vakuumpakker er i en uovertruffen kvalitet, som gør at den kan holde i rigtig mange år, uden problemer.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.240,00 0,00 1.240,00 Læs mere
Coop.dk 1.799,00 0,00 1.799,00 Læs mere

OBH Chef Food Sealer

OBH Chef Food Sealer

OBH’s vakuumpakker er i særklasse, når det kommer til at indpakke fødevarer og dermed sikre det en højere holdbarhed. Det er bestemt umagen værd lige at give nogle fødevarer et lag plastic omkring sig.

Information om vakuumpakkeren

Maskinen kører med 120 watt, og den har en kapacitet på 12 liter i minuttet. Den kommer i farverne sort og rustfrit stål. Designmæssigt er er lave og enkel og ret nem at betjene. Efter lidt øvelse går det let at få de tilhørende poser og plasticstykker til at makke ret.

Fordelene ved at vakuumpakke

Der er flere oplagte fordele ved at vakuumpakke sin mad. For det ene fylder maden væsentligt mindre i både køleskabet og i fryseren, så rent pladsmæssigt er der en del at hente.

Når luften trækkes ud, er der en bedre hygiejne omkring maden, maden beskyttes mod frostskader, og vælger du indstillingen ”anti crush”, så beskyttes maden imod stødskader.

Har du vakuumpakket dine fødevarer, kan de sagtens tåle at komme direkte i mikroovnen eller i kogende vand. Når optøningsperioden forkortes, sparer det både tid og giver bedre hygiejne. Du kan pakke både tørre og flydende mad.

Den medfølgende startpakke

Med til vakuumpakkeren fra OBH følger en startpakke, hvori der er forskellige former for poser og plastic, der alt sammen er fremstillet af plastic, der er godkendt til fødevarer, og som gør det muligt at lægge maden i fryseren, i mikrobølgeovnen, i kogende vand eller i vandbad.

Poserne kan også bruges til at lægge dine madvarer i en marinade, en dressing eller en krydderiblanding. Der er faktisk mange gode argumenter for at bruge denne glimrende vakuumpakker.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

OBH 7951 prestige vakuumpakker

obh-7951-prestige-vakuumpakker Hvis man i køkkenet har nogle forskellige typer af madvarer, som man gerne vil have holder væsentligt længere tid, end de normalvis gør, så er denne vakuumpakker fra OBH helt sikkert værd at overveje.
Her vil du nemlig kunne få dig en ganske fremragende løsning, som er blevet rost til skyerne af rigtig mange af de folk, som tidligere har gjort brug af disse pakker.

Denne vakuumpakker er særdeles kraftfuld, og der er samtidig også tale om en meget brugervenlig en af slagsen.

Derfor er det klogt at benytte sig af en vakuumpakker fra OBH

Der er helt sikkert rigtig mange gode grunde til at anskaffe sig en vakuumpakker fra OBH, og den primære årsag er helt klart, at man får sig et produkt, som tjener rigtig mange formål, og som man benyttes ved rigtig mange forskellige typer af fødevarer.

Der er slet ingen tvivl om, at man gør sig selv en tjeneste, når man vælger at investere i en vakuumpakker fra OBH. I langt de fleste husstande er det sådan, at man fra tid til anden smider nogle madvarer ud, fordi at de ikke længere kan holde sig, og det er naturligvis en skam.

Hvis dette er et problem, som man godt kunne tænke sig en gang for alle at komme til livs, så er en af de absolut bedste måder hvorpå dette kan gøres helt klart at få investeret i et produkt som dette. Det vil nemlig kunne være med til at sikre dig mod rigtig meget madspild.

Du kan derfor vælge at se dit køb af dette produkt som en investering, som helt sikkert vil komme til at tjene sig selv hjem mange gange på sigt. Derfor er en vakuumpakker helt klart et godt køb til enhver husstand, som godt kunne tænke sig at undgå madspild.

Mange fordele ved model 7951 fra OBH

Der er næppe nogen tvivl om, at man vil kunne få glæde af rigtig mange af de fordele, der er ved dette produkt fra OBH. Grunden til at dette produkt er blevet kåret som testvinder er, at man vil få sig et godt produkt, som er særdeles brugervenligt.

Det er rigtig nemt at vakuumpakke sine fødevarer med dette produkt, og du kan gøre det meget hurtigt og enkelt.

Vinder af bedst i test

Der er flere årsager til, at vi har valgt at kåre netop denne vakuumpakker til at være den absolut bedste i den bedst, som vi har lavet af de 3 forskellige modeller, der er blevet testet. Først og fremmest er der her tale om et ganske glimrende produkt, som man uden tvivl kan få meget stor glæde af, og som er i en fremragende kvalitet.

Den er rigtig nem at bruge, og det er i særlig grad brugervenligheden, som har været med til at gøre at vi har besluttet os for at udpege netop denne model, som værende den bedste i vores test. Alt fungerede 100% efter hensigten, og der var i bund og grund intet at sætte en finger på.

Med en OBH vakuumpakker kan du:

  • Sikre dig at dine madvarer vil holde i væsentligt længere tid end normalt
  • Beskytte mange forskellige typer af madvarer imod at få frostskader
  • Opbevare sæsonvare i længere tid af gangen, således du på et senere tidspunkt udenfor sæsonen har mulighed for at anvende dem.
  • Marinere både kød og fisk på ganske få sekunder
  • En stor økonomisk fordel

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvilken vakuumpakker skal du vælge?

Hvis du ikke har haft en vakuumpakker før, kan det være svært at vide hvad man skal gå efter. Derfor har vi lavet denne vakuumpakker test, så du, nemt og hurtigt, kan finde den vakuumpakker der passer til lige præcis dit behov. Læs vores vakuumpakker test og bliv meget klogere.

En vakuumpakker test giver dig overblik over hvilke funktioner der er, hvordan kvaliteten er og meget mere.

God fornøjelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.