madmaskiner-omtalt

3 ideer til underholdning på en regnvåd sommer-aften

3 ideer til underholdning på en regnvåd sommer-aften

Sommeren er snart over os, men som man kender det danske vejr, så ved man at man nok ikke skal forvente skyfrit vejr og høj sol i samtlige sommerdage.

Derfor har vi her fundet på tre forslag til underholdning på en regnvåd sommer-aften, når man da selvfølgelig ikke lige står i køkkenet og hygger sig med de nyinvesterede køkkenmaskiner, som du kan finde mange spændende ideer til her på siden.

Se også:

1. FIFA-aften med vennerne

Hvis du er glad for fodbold og computerspil, så har du helt sikkert allerede brugt mange timer på fodboldspillet FIFA med dine venner. Det er genial underholdning, hvor man kan være dit yndlingshold og forsøge at besejre vennerne.

Der er intet som en sjov aften, hvor man samtidig også kan oddse ind i mellem, hvis der er nogle spændende kampe i løbet af aftenen. Her kan du fx bruge Smart Bets og løbende følge med i de gode spil fra sin smartphone, mens du gamer FIFA med vennerne.

2. Besserwizzer – den store dyst

Det populære quiz-spil Besserwizzer er også en sikker vinder, når underholdningen skal reddes på en kold og regnvåd sommeraften.

Besserwizzer kan efterhånden købes i mange forskellige versioner, bl.a. om fodbold, film og kogekunst. Men man kan selvfølgelig også spille den originale udgave, der rummer en masse forskellige kategorier og almene spørgsmål, så du bliver testet på din paratviden.

Hvis du har børn, der skal være med, så findes der faktisk også et “Bezzerwizzer familiespil”. Her er der indbygget ledetråde til børnene, så de kan spille med på lige fod mod de voksne.

3. Filmaften med dine venner

Det sidste gode råd, som vi vil servere for dig i denne omgang er meget indlysende – filmaften! Her kan du enten bruge Netflix eller hvis du har nogle fede DVD-film eller Blu-ray-film liggende, der bare må ses.

I kan jo eventuelt vælge en film hver, så alle bliver hørt og man bliver inspireret af hinandens filmsmag. Film er en god måde at fordrive tiden på og samtidig hyggelig, når man sidder under et varmt tæppe og med lidt varmt af drikke – og måske popcorn eller lignende, hvis der skal være rigtig film-stemning.

Vi håber, at du blev inspireret af vores lille guide med tre gode tips til, hvad du og dine venner/din kæreste kan fordrive tiden på – på en regnvåd sommer-aften, som vi helt sikkert ikke slipper for denne sommer heller.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.