madmaskiner-omtalt

Droner – et mirakel i hverdagen

drone mad levering

Droner er en slags minihelikopter, som kan styres fra jorden. Man kan bruge den til rigtig mange ting, som f.eks. videoovervågning, levering af mad og meget andet.

Det er en god idé at have en drone, hvis man vil have transporteret noget rundt, eller gerne vil højere op i luften og holde øje med noget – her kunne man tage billeder eller filme.

Droner kan bruges til levering af mad

Ja, selvom vi ofte bruger droner til sjov og spas, så kan de faktisk bruges i dagligdagen til daglige pligter eller ude i erhvervslivet. Pizzeriaer vil gerne begynde at bruge droner til levering af pizza og restauranterne kunne også godt skifte servitricen ud med en drone, som kommer flyvende med maden hen til bordet.

Man kan også sagtens skaffe sig en drone i hjemmet, og her kan det være til at sætte mad over på bordet, hvis man ikke kan have alt sammen i hænderne, eller har tiden til både at skulle lave noget færdigt i køkkenet, og sætte noget over. Ja, der er mange muligheder, og kun fantasien sætter grænser.

Her kan du læse andre artikler omkring levering af mad med droner:

Sådan kan dronen leverer mad

Der er rigtig mange virksomheder, som arbejder på at kunne skaffe droner, der kan flyve stærkere og holde til mere, end de droner der er på markedet i dag. Nogle af dronerne der er, kan leverer ting der ikke vejer alt for meget, som f.eks. en pizza i en pizza bakke.

Udviklingen vil gå den vej, at der vil blive bygget droner som kan holde til meget mere, og som kan flyve op til 80 km/t, så man nemt og hurtigt kan få bragt sin mad ud, eller hen til der hvor man i sidder på f.eks. en restaurant.

Dronen skal have et specielt program indbygget, så man kan taste en destination ind, ligesom på en GPS. Denne form for GPS skal kunne styre sig selv – lidt ligesom google bilen, og føle sig frem så den ikke flyver ind i ting og derved også holde sig på afstand fra jorden, så menneskerne ikke bliver ramt når de flyver.

Dette vil give en helt ny verden, hvor vi hurtigt kan få maden eller andre ting bragt rundt meget hurtigt.

Udviklingen

Mange af de nye droner har som nævnt fået en autopilot. Det gør det simpelt for alle slags leveringer med droner, da man blot skal taste destinationen ind, så vil den selv kunne finde derhen. Det sker blandt andet med en mere præcis GPS-teknologi, som sammen med et mobilt internet, kan være præcist helt ned til 10 meter.

Det er en ting man ser på mange af de helt nye modeller, og selvtænkende droner er på vej frem. En ting som man selvfølgelig kan have problemer med, i situationer som denne er, at der også for droner kan ske fejl.

En fejltastning i adressen, eller noget der står forkert i ordren, giver nogle problemer, som et menneske måske vil kunne klare, mens maskinen er forprogrammeret til blot at aflevere og kan derfor ikke bedømme situationen.

Derfor kan det i fremtiden være en ide at arbejde med identifikation og kommunikation, som bliver implementer i dronerne. På den måde vil de kunne aflevere til den rigtige person, og man vil kunne kommunikere med dronen i tilfælde af fejl.

Pizzabuddets exit

Den nævnte udvikling kan i sidste ende være pizzabuddets exit, men det gode håndværk, som ligger bag pizzaerne, vil naturligvis ikke være helt så simpelt at erstatte, og selvom det kan være et af de næste områder, der bliver ramt af udviklingen, vil de første tiltag med udlevering nok gøre det billigere, hurtigere og nemmere for alle parterne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.