madmaskiner-omtalt

DAB i køkken og bil

Radio

Vi har kigget nærmere på DAB radioer, så du kan finde den rette til dit køkken eller bil

Mange af os synes at musik er helt uundværligt når det drejer sig om madlavning eller kørsel, derfor har vi kigget nærmere på nedenstående modeller. Hvis du ikke har fået DAB i din bil endnu, og du måske har et besøg på et værksted planlagt indenfor den nærmeste fremtid, så kan du lige så godt overveje om du skal have DAB i din bil.

Det er egentlig ligemeget af hvilken årsag din skal på værksted for, om det en udskiftning af tandrem der skal laves eller hvad det er, det er sagen underordnet. Skal du have lavet billig tandremsskift, så tag lige DAB radioen med i overvejelserne.

Se også:

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

OXX Digital Clip DAB/FM portabel radio

En simpel og transportabel DAB/FM radio, der skulle være verdens mindste DAB radio.

Der medfølger høretelefoner og derved er der naturligvis en 3,5 mm stereo udgang, som kan bruges til eksterne enheder.

Der er OLED display samt mange forskellige sprog heriblandt Dansk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Fransk, Svensk og Norsk. På batteriet er der til ca. 8 timers spilletid ved DAB radio og 22 timers spilletid på FM radio.

Der er en smart sluk timer, så du kan falde i søvn til musikken og radioprogrammerne og så vil enheden kunne slukke sig selv.

En simpel og meget lille DAB radio til det lille, transportable behov.

IRC IRK1224 DAB Radio

Designet på denne OXX Digital Clip model er yderst klassisk og meget stilfuldt. Der er rene linjer i det minimalistiske design, som vil pryde din væg, din reol eller din skænk og aldrig gå af mode på grund af det tidløse design.

Den kan placeres hvor end der er en flad overflade. Af funktioner har 20 allerede indstillede stationer samt mulighed for 10 faste FM eller DAB stationer.  Du får en smuk og klar lyd og da det er en IRC er der en equalizer indbygget, så du kan styre diskant og bas.

Der medfølger en smart fjernbetjening, hvilket gør denne model helt speciel. Med en fjernbetjening har du mulighed for at styre din DAB radio selvom du eksempelvis sidder i sofaen i den anden ende af rummet.

POP nano mini DAB/FM Radio Rød

En meget lille model er denne POP nano mini DAB radio. Den måler kun 71 x 34 x 25 mm og kan derfor være i din lomme. Med en klips kan den også sidde fast udenpå din lomme eller i kanten af dine bukser eller på din taskestrop.

Den er altså yderst transportabel og ikke mindst fordi den har et batteri, som er genopladeligt og holder op til 8 timer. Du kan oplade batteriet ved hjælp af et mikroUSB.

Du får et par høretelefoner med i købet. De høretelefoner, som medfølger, er med til at fange radiosignalet, hvorfor det kan være nødvendigt at bruge dem fremfor andre høretelefoner, når du vil lytte til radio.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.