madmaskiner-omtalt

Autostolen er vigtigere end bilen

Barn der sover i autostol

Autostolen skal være i orden før du køre rundt med dine små børn. Det kan betyde liv eller død, hvis du skulle bliver indblandet i et trafikuheld på den ene eller den anden måde. Derfor har vi samlet 8 modeller, som kan øge sikkerheden for dit barn i bilen.

Det er fuldstændig ligemeget om du har lavet en leasing af BMW eller Mercedes. Autostolen er vigtigere end at du har en BMW leasing, men sikkerhed er ikke alt. Fra model til model af autostole er der forskellige funktioner og komfort i autostolenes udformning og design.

Se også:

Det handler også om alder, når du skal vælge den rigtige autostol til dit barn. Det upraktiske ved at børn hele tiden vokser er, at det kan være svært at finde en autostol, der kan bruges i flere år. Men de findes og disse modeller er nogle, som dit barn kan vokse i.

Disse modeller kan alle anbefales og derfor er de med i denne autostol test. Der er ingen grund til at inkludere autostole, som er for dårlige eller hvor komforten ikke er i orden.

Så læs med og bliv klogere på, hvilken autostol, der passer til hvilke behov og i sidste ende, hvilken autostol, der passer til dine behov.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

BritaxRömer EVOLVA 1-2-3 PLUS BLACK THUNDER autostol

Hvis du er ude efter at skulle skifte din autostol ud så lidt som muligt som barnet vokser, så er denne Britax Romer EVOLVA 1-2-3 Plus Black Thunder det rette valg.

Den kan udvides eftersom barnet vokser og derfor kan den bruges fra barnet er 9 måneder til barnet er 12 år eller vejer 36 kg.

Der er forskel på hvordan stolen skal indstilles alt efter om du skal have et lille barn på 9-18 kg i autostolen eller om du skal have et større barn på 15-36 kg i autostolen. Til de mindste børn kan du bruge de 5-punkts integrerede selesystem, så dit barn sidder godt spændt fast.

Til større børn kan du faktisk fjerne dette integrerede selesystem og i stedet bruges bilens 3-punkts sele til at spænde barnet fast i autostolen.

Uanset om du er forælder eller bedsteforælder, så er det godt med en god autostol i bilen, så du altid er klar til at køre med dit barn eller barnebarn. Så hvis du vil spare lidt penge på ikke at skulle skifte autostolen ud hele tiden i løbet af barnets første 12 år, så er denne autostol et godt valg.

RÖMER BABY-SAFE PLUS II BLACK THUNDER autostol

Denne autostol er perfekt til det nyfødte barn. Den kan nemlig bruges af babyer, der vejer fra 0 til 13 kg. Så den kan faktisk bruges i godt ét helt år efter barnet er født.

Der er ekstra støtte, så dit barn sidder sikkert og godt i autostolen. Stolen er dyb og med høje sider, så der er god beskyttelse mod sidekollision.

Derudover er hovedstøtten polstret for at beskytte barnets hoved bedst muligt. Når barnet skal sove er det en komfortabel autostol at sove i.

Det er derfor en både behagelig og sikker autostol til dit nyfødte barn.

RÖMER BABY-SAFE PLUS SHR II BLUE SKY autostol

Endnu en autostol fra gode Römer fra serien Baby-Safe. Denne hedder Blue Sky og er også god til barnets første år.

Denne autostol har Baby-SafeIsofix, som giver ekstra beskyttelse, når  du og din baby skal ud at køre i bil. Isofix er den sikreste måde, hvorpå du kan montere en autostol i bilen.

Der er ligeledes høje sidestykker til ekstra beskyttelse mod kollisioner fra siden.  Autostolen er dyb, så din baby sidder komfortabelt samtidig med at babyen er beskyttet optimalt.

Du kan bruge denne autostol i forbindelse med Britax klapvognene, da den har Click & Go funktion.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.