madmaskiner-omtalt

Vær kreativ til årets karneval fest

Kostumer til karneval

Vi har efterhånden en lang tradition herhjemme for at klæde os ud og, mange gange, også deltage i store karnevalsfester

Det kan dog være svært at finde det helt rigtige kostume til karnevalet. De fleste af os vil gerne gøre et godt indtryk med vores kostumer til karneval og samtidig skal det gerne være unikt. Hvert fald i det omfang det er muligt.

Det bliver ikke ligefrem nemmere af at flere og flere af os er begyndt deltage i karneval. Det betyder, at der er flere der går med præcis de samme tanker, og hder er jo ingen af os der kan lide at blive “kopieret”.

Se også:

Så hvordan gør det man så? En af de bedste måder at finde et karneval kostume på er at tænke udenfor boksen. Det kan f.eks være ved at søge hjælp hos folk der arbejder med den slags til hverdag.

Du kan kontakte en forhandler, og fortælle om de tanker du har gjort dig i forbindelse med din udklædning og så kan de efterfølgende komme med nogen gode ideer. På den måde kan du så kombinere deres tanker med dine, og dermed gøre det mindre sandsynligt at der er flere der rammer præcis samme udklædning som dig.

Du kan selvfølgelig også gøre, som mange andre gør, bare et købe et billigt kostume og så bare feste løs, men der er nu noget særligt over at virkelig gå all in på et kreativt og flot kostume, som vækker opsigt.

Du kan også søge på nettet efter billeder af kostumer. Der kan du finde en masse sjove og skøre kostumer, og hvis du så tilføjer dine egne modifikationer til de kostumer, så er du et godt stykke af vejen til et unikt kostume.

Du kan også vælge at lave dit eget kostume helt fra bunden, men det er et stort stykke arbejde. Der er virkelig mange detaljer du skal arbejde med.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.