madmaskiner-omtalt

Mad og golf i i alt slags vejr

Golf

Mange danskere elsker at spille golf, det er i de seneste år blevet en utrolig populær sport, som både unge og ældre, samt herre og damer spiller.

Det er dog de færreste der kan lide at spille golf når det regner, og tit bliver der mere tænkt på den lækre mad, man skal ind og spise på golfrestauranten efter de 18 huller er spillet.

Det kan faktisk være utroligt udfordrende, for den lidt mere garvede golfspiller, at prøve kæfter med banen i regnvejr.

Det kræver selvfølgelig man har det rette golfudstyr og påklædning til det.

Der findes utrolig mange forskellige Golfmærker og golf brands, men nogle er bare det bedre end andre, f.eks er Abacus golftøj en klart favorit blandt mange. Ellers kan du altid finde gode råd hos golfexperten.

Det er pænt og ordentligt tøj at spille golf i, når det regner, og du kan stadig komme ind på restauranterne bagefter.

Maden på golfrestauranterne er ofte utrolig lækkert, og der er noget for enhver smag.

Se også:

Hvilken slags mad er så bedst efter et par timer på banen i regnvejr?

Vi foreslår du vælger noget der varmer, samt indeholder en masse god næring til kroppen. Her kunne en lækker hjemmelavet tomatsuppe være et rigtig godt bud. Det er dog nok de færreste restauranter på golfbanerne, der servere lige netop hjemmelavet tomatsuppe, men det er forhåbentligt muligt alligevel at finde noget der er varmt og sundt samt nærende for din krop.

Vi er godt klar over at mange af stederne, der er mere “fast foodagtigt” mad de servere, men så må du bare selv lave din tomatsuppe, og tage den med ud og spille. Så er du hvertfald sikret at du får noget ordentligt spise, selvom restauranten ikke laver det for dig.

Her hos Madmaskiner nyder vi dog mere restauranter end selve golfspillet, men vi er også nogle rigtige madører.