madmaskiner-omtalt

Kapsel kaffemaskine test – Med prissammenligninger

Kapsel kaffemaskine test

Indenfor de sidste par år er kapsel kaffemaskiner blevet meget populære
Ikke nok med at maskinerne er blevet meget billigere, p.g.a den store popularitet, så er selve kapslerne også blevet meget billigere.

Det er muligt at lave en god kop espresso eller kakao, for blot et par kroner – nemt og hurtigt.

En kapsel kaffemaskine er ideel at have stående fremme i køkkenet, da man på få minutter kan brygge en god kop espresso, kaffe eller kakao – eller sågar byde sine gæster på en god varm drik.

Vi har valgt de mest populære modeller, og de maskiner der giver mest værdi for pengene. Vinderen har vi kåret ud fra filosofien at ’man skal have mest for pengene’. Kort sagt: testvinderen er den kapsel kaffemaskine hvor man får mest for pengene.

 

Læs også:


Philips HD7870/60 Senseo Twist kapsel kaffemaskine

Philips HD7870/60 Den næste i vores kapsel kaffemaskine test er en smart og moderne maskine fra Philips.
Senseo Twist kan brygge hele to kopper kaffe på en gang.

Senseo Twist er en god kandidat til at afløse kaffemaskinen i køkkenet, da man hurtigt kan brygge to kopper kaffe på samme tid – på under et minut. så kan det vist ikke gøres meget hurtigere!

Den har ingen mælkeskummer, da den kan lave skum/cremede kaffer uden en mælkeskummer. En lille og moderne kapsel kaffemaskine. Den har en smart vandbeholder bagpå, som man nemt kan tage op og hælde frisk vand i.

Dens effektivitet, brugervenlighed og yderst rimelige pris gør at vi har kåret den til Bedst til prisen i denne kapsel kaffemaskine test.

Læs hele anmeldelsen af Philips HD7870 Senseo Twist kapsel kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Nespresso Maestria 500

Nespresso Maestria 500_04 Nespresso Maestria 500 er en moderne kapsel kaffemaskine
Det helt specielle ved denne kapsel kaffemaskine er at, den har en indbygget mælkeskummer som bruger rigtig mælk og ikke mælkepulver, og det giver kaffen en rigtig lækker og velsmagende cremet konsistens.

Nespresso maskinen er en simpel og flot kapsel kaffemaskine, som man sagtens kan have stående fremme i køkkenet.

Med en simpel drejeknap kan du også vælge hvor stærk din kaffe skal være og yderligere har du mulighed for at vælge mellem 2 forskellige kop størrelser.

Alle disse ting kombineret gør at vi har den som “Bedst i test”

Læs hele anmeldelsen af Nespresso Maestria 500 Creamy her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch TAS4212 Tassimo kapsel kaffemaskine

Bosch TAS4212 Tassimo kapselmaskine En populær og moderne kapsel kaffemaskine fra Bosch.
Bosch TAS4212 bruger kapsler fra Tassimo, hvilket sikrer at du kan få rigtig mange forskellige varianter af varme drikke. Kapslerne er ikke dyre – helt ned til et par kroner pr styk.

Selve maskinen er meget brugervenlig. Der er blot en knap, som skal trykkes på, når man har placeret ’kapslen’ i maskinen. Når man trykker på knappen, går der et lille minut – så har man en kop dampende varm Tassimo kaffe eller kakao. Smart!

Læs hele anmeldelsen af Bosch TAS4212 Tassimo kapsel kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Dolce Gusto Krups KP 5000

Steba E91Dolce Gusto Krups KP 5000 Den sidste i denne kapsel kaffemaskine test har et anderledes og moderigtigt design, der gør den til en fryd for øjet.
Den kan uden tvivl stå fremme i næsten alle danske køkkener.

Den er nem at bruge: løft låget på toppen af maskinen – og placer en af dine kapsler fra Dolce Gusto i holderen. Stil koppen på plads, indenfor et minut har du en god kop kaffe, kakao eller hvad du nu finder på.

Den har ikke en indbygget mælkeskummer, men takket være de højt udviklede kapsler fra Dolce Gusto, er det heller ikke nødvendigt. Den er økonomisk – billig. Den er praktisk – den er smal og fylder ikke ret meget.

Læs hele anmeldelsen af Dolce Gusto Krups KP 5000 her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvordan fungere en kapsel kaffemaskine?

En kapsel kaffemaskine gør kaffebrygning til en leg. Det eneste du behøver at gøre er at, lægge kapslen i maskinen og trykke på tænd. Et minut efter har du en, eller to, lækker og velsmagende kopper kaffe.

Man kan efterhånden få kapslerne i utallige varianter, med hver deres smag, så du kan med garanti også finde en variant som passer perfekt til dig og dine smagsløg.

Nu til dags bliver der solgt lige så mange kapsel kaffemaskiner som almindelige kaffemaskiner, da mange kan se fordelen i den lette og hurtige betjening, især til morgenkaffen er denne type maskine utrolig populær.

Alle disse ting gør at udvalget af kapsel kaffemaskiner er blevet enormt stort, og derfor har vi lavet denne kapsel kaffemaskine test.

Med vores kapsel kaffemaskine test kan du, nemt og hurtigt, finde en maskine der passer til både dit behov og dit budget, samtidig med at du sikrer dig at, det bliver til den bedste pris.

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.