madmaskiner-omtalt

Vil du til tops på Google?

Online marketing

De fleste der ejer eller driver en hjemmeside har hørt om SEO og adwords, men det er faktisk de færreste der rent faktisk gør noget ved det, og det er der flere årsager til

SEO kan virke meget uoverskueligt hvis du ikke allerede kender noget til det, og med adwords, så skal der betales for at prøve det, og det kan virke afskrækkende for mange. Mange tænker at det er kompliceret, både fordi at mange taler om, at annoncerne skal optimeres før at man rigtig tjener penge på det, men også, som nævnt før, fordi at det koster penge.

Ikke desto mindre er online marketing en million forretning i lille Danmark, og det er nok også tæt på, at være en milliard forretning. Ligemeget hvordan du vender og drejer det, så skal der penge på bordet, hvis du vil til tops på Google, ligemeget om det er organisk eller med annoncer.

Det er de færreste af os, der kan lave det hele selv, og hvis vi endelig har mulighed for det, så skal der bruges en masse tid på det, og det er noget de færreste har. Derfor kan det rent faktisk være en rigtig god forretning, at betale sig fra det.

Hvis du vælger at køre med adwords, så vælg et bureau der ved hvad de laver, gerne et du har fået anbefalet af andre, så du er tæt på, at være 100 procent sikker på, at de ved hvad det drejer sig om. Det samme gælder i øvrigt med SEO.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.