La Cafetiere Classic Chrome stempelkande – 4 kopper
Server en lækker kop lavet på stempelkande til morgenbordet eller eftermiddagskaffen.
Denne enkle og elegante stempelkande fra La Cafetiere er en praktisk lille størrelse, der passer perfekt til søndagsbrunchen eller en lille intim kop eftermiddagskaffe med veninderne.
Rengøring og vedligeholdelse
Det er vigtigt at vedligeholde din stempelkande, således at der opnås et så godt resultat som muligt ved hver brygning.
Rengør kande og stempel efter hver gang. Fjern gamle kafferester, som kan gøre kaffen bitter ved næste brygning. Hver 5. gang kan det være en god idé at foretage en lidt mere grundig rengøring.
Forhandler | Pris | Levering | Totalpris | Læs mere |
---|
Sådan gør du
Til en god kande stempelkaffe skal du bruge en vægt, din favorit blanding af groftmalet kaffe og noget kogt vand.
Start med at dosere kaffen i kanden. Der går gerne 7 g kaffe til 1,5 dl vand. Kog vandet, men lad det stå 1-2 minutter efter, så temperaturen kommer ned på 94-96 grader. Herved opnås det bedste resultat, hvorved mest muligt af aromaen trækkes ud.
Hæld vandet over kaffen og rør rundt, så alt kaffen gennemvædes. Monter stemplet over vandniveau og lad kaffen trække i ca. 4 minutter. Pres derefter stemplet langsomt ned til bunden og lad kaffen trække yderligere 1 minut inden servering..
Specifikationer
- Glaskande (4 kopper)
Anmeldelser
Der findes ingen anmeldelser af La Cafetiere Classic Chrome stempelkande – 4 kopper
Billeder
Video