madmaskiner-omtalt

Pølsestopper – få overblik og find den rigtige

pølsestopper

Hvis der er noget der er dansk, så er det pølser – uanset om det er spegepølse, normale pølser eller noget helt andet.
En pølsestopper er et redskab du kan bruge til at lave pølser med, hvad end det er de traditionelle pølser til grillen eller spegepølser til madpakken.

En pølsestopper fungerer meget simpelt. Du tager ’indholdet’ – ofte fars (hvis du skal lave almindelige pølser), og propper det ned i pølsestopperen. Pølsestopperen skal være godt fyldt, så indholdet må gerne presses ned. Herefter får man pølsestopperen til at presse indholdet sammen.

Simpelt, anderledes og sjovt.

Herunder har vi fundet 3 meget forskellige pølsestoppere i 3 vidt forskellige prisklasser. Derfor kan du være sikker på at, der uden tvivl er en pølsestopper som passer til dit behov.

Sidst i teksten har vi ligeledes vedhæftet nogle opskrifter, som du kan gøre brug af.

 

Læs også:


Kitchenaid SSA pølsehorn

HUROM HU-700, 2ND GENERATION, THE BOOS SLOW JUICER

Kitchenaid er en velkendt producent af de populære pølsestoppere.

Kitchenaid har lavet flere pølsestopper, hvor man skal bruge de såkaldte ’pølsehorn’. I dette sammenhæng betyder begrebet ’pølsehorn’, tragter til at give pølserne en bestemt størrelse.

De to pølsehorn (også kaldet tyller) har to forskellige størrelser. Det ene hul måler 1,5 cm i diameter, mens det andet hul måler 0,8 cm i diameter. Dette er standardstørrelser.

Tyllerne er lavet af plastic og kan derfor nemt og hurtigt rengøres.

Denne pølsestopper passer til Kitchenaid Artisan køkkenmaskine

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Dick pølsestopper

HUROM HU-700, 2ND GENERATION, THE BOOS SLOW JUICER

Vi slutter af med en yderst professionel pølsestopper fra den elegante og professionelle producent af køkken- & grilludstyr, Dick.

Der er ingen tvivl om at der her er tale om en af de bedste og største pølsestoppere, som man overhovedet kan få som privatperson. Pølsestopperen har en højde på 44 cm, og en vægt på hele 13,5 kg.

Kapaciteten er på over 10 liter, hvorfor der som udgangspunkt altid er nok plads til indholdet.

Denne pølsestopper er særdeles god til at lave almindelige pølser med fars, da dette glider bedre gennem maskinen.

Dick pølsestopperen er ikke automatisk og kræver derfor heller ikke strøm. Derfor er den heller ikke nogen udgift at have stående. Det eneste den kræver, er kærlighed og at du drejer på håndtaget når den skal presse indholdet til pølser.

Med denne professionelle pølsestopper fra Dick, medfølger der også hele 4 pølserør. Rørene har forskellige størrelser, á hhv. 12 mm, 18 mm, 22 mm, samt 30 mm i diameter.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Pølsestopper 5 liter – Kitchen Line

Pølsestopper 5 liter - Kitchen Line

Har du planer om selv at producere de lækreste hjemmelavede pølser, så er denne pølsestopper din bedste assistent.

Med den får du mulighed for at lave de gode, lækre pølser, som du selv komponerer, og som indeholder alle de gode ingredienser.

Fakta om pølsestopperen

Den er fremstillet af lakeret, rødt stål, og dens cylinder og stempel er lavet af rustfrit stål. Den kan rumme tre liter ad gangen og den måler 30 cm X 34 cm X 57 cm. Der følger fire tragte med, som er fremstillet af polypropylen med. De har diametre på 10, 20, 30 og 40 mm. Det gør det muligt at fremstille forskellige typer af pølser.

Pølsestopperen er nem at bruge

For de fleste mennesker er det der med selv at lave sine pølser lidt fjernt. Det kan virke uoverkommeligt og som noget, der simpelthen er for kompliceret og som noget, der i den grad hører fortiden til. Men sådan behøver det slet ikke at være. For der findes denne skønne pølsestopper, der kan lette arbejdet, og som faktisk kan gøre det muligt for alle at lave hjemmelavede pølser, der er helt fri for E-numre og så videre.

Vil du gerne kaste dig ud i at lave hjemmelavede pølser, så prøv kræfter med denne Kitchen Line pølsestopper, som gør det nemt for dig.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Pølsestopper 10 liter – Profi Line

Pølsestopper 10 liter - Profi Line

Er du pølsemager i den lidt større skala, eller har du planer om at blive det? Så skulle du tage at kigge lidt nærmere på denne semi-professionelle pølsestopper fra Profi Line. Med den kan du nemlig producere en stor mængde af pølser så nemt som ingenting.

Fakta om pølsestopperen

Denne pølsestopper har en kapacitet på hele 10 liter. Derfor kan du med denne maskine lave mere pølse, end du kan med en mindre model. Den er lækkert udført. Holderen og cylinderen og stemplet er lavet af rustfrit stål, og lejer og gear er lavet af hærdet stål, som er meget robust. Den måler 37 cm X 32 cm X 67 cm, og fylder således ikke alverden i forhold til, hvad den kan præstere.

Pølsemageri i stor skala

Denne pølsestopper fra Profi Line har en ret stor kapacitet. Derfor kan du på den få lavet virkelig meget pølse. Der medfølger fire rustfri tragte med følgende diametre: 16, 22, 32 og 38 mm. Det giver dig mulighed for at lave alle mulige forskellige former for pølser. Tilmed er pølsestopperen virkelig nem at anvende, så du får snart styr på processen og kan nyde dine egne hjemmegjorte pølser.

Går du all in for at lave hjemmelavede pølser, så er det en rigtig stor hjælp at investere i en rigtig god pølsestopper, der gør arbejdet så let som en leg. Denne pølsestopper fra Profi Line er ideel for den halvstore pølseproduktion. Få nemt lavet lækre, hjemmelavede pølser i metervis.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Opskrifter til pølser og spegepølser

Herunder har vi skrevet to forskellige opskrifter på hhv. almindelige pølser og spegepølser. Du kan desuden finder yderligere opskrifter på nettet, hvis blot du søger efter det på Google.

Spegepølse-opskrift:

At lave spegepølser er en del sværere end normale pølser, hvorfor vi har skrevet en hel opskrift til det. Husk at du kan finde andre opskrifter på nettet – blot brug denne som inspiration.

Følgende skal i spegepølserne:

  • 6 gram fint malet peber, sort
  • 4 gram ingefær
  • 3 gram koriander
  • 3 gram druesukker

Selve kødet kan du selv vælge hvad skal være, men man kan altid bruge hakket nakkefilet eller almindelig oksekød.

Herefter skal de opbevares et koldt sted – gerne i køleskabet i 3-4 dage. Man kan sagtens ryge dem i en rygeovn, hvis man har mulighed for det.

At lave spegepølse er en omfattende proces, så vi anbefaler at du ved noget om det, inden du springer ud i det. Ganske almindelige pølser er derimod nemmere at lave.

Pølse-opskrift:

At lave pølser kræver ikke nogen opskrift, det er faktisk så simpelt som det overhovedet kan være. Men vi har alligevel valgt at komme med et par tips til det:

  • Vælg en god fars – ikke den billigste.
  • Tilsæt krydderier – hvis du vil have stærke pølser, så tilsæt evt. chili eller peber og rør det i farsen.

God fornøjelse!

Hvorfor skal man købe sin pølsestopper online?

Det er en individuel sag, men der er altid nogle ting man skal tage i betragtning.

Blandt andet:

  • Er det væsentligt hurtigere og nemmere at sammenligne priser på nettet end i fysiske butikker.
  • Er der ofte et større udvalg på nettet fremfor i den enkelte butik.
  • Er der opgivet flere produktspecifikationer.
  • Er der altid minimum 14 dages fuld returret ved køb af fysiske produkter på nettet.

Vi anbefaler at man skal købe sine pølsestoppere på nettet, da det altid er det nemt og hurtigt at handle online.

God fornøjelse med købet af en pølsestopper!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.