madmaskiner-omtalt

Mandolinjern test – Find det bedste her

Mandolinjern test_1

Er du på udkig efter et nyt mandolinjern, som du kan benytte dig af i køkkenet, så skal du selvfølgelig vælge et af slagsen, som er i en god kvalitet.
Du skal vælge et, som du kan få glæde af i de næste mange år, men samtidig er det også vigtigt, at prisen på det mandolinjern, som du vælger at erhverve dig er i orden.

Man skal naturligvis ikke betale for meget for produktet. Derfor har vi lavet denne mandolinjern test med prissammenligning.

Du vil i denne mandolinjern test få muligheden for at finde 3 forskellige typer af mandolinjern, som du kan gøre brug af, når du står i køkkenet og skal rive og snitte dine grøntsager.

Vi har udvalgt 3 forskellige varianter i denne mandolinjern test, som alle er i en god kvalitet, men som bliver forhandlet til forskellige priser.

Tag et kig på de tre varianter og find det som falder bedst i din smag.

 

Læs også:


Japansk Mandolinjern – 95 mm

Japansk Mandolinjern – 95 mm_5 Hvis man er på jagt efter et køkkenredskab, som er meget effektivt til både at skære grøntsager og frugt i skiver og stænger, så er dette japanske mandolinjern helt sikkert et meget oplagt valg.

Når der skal skæres grøntsager og frugter, så kan dette meget tit gå hen og blive meget besværligt, og det er netop af den samme årsag, at man med stor fordel kan få erhvervet sig et mandolinjern, således man let, hurtigt og meget effektivt kan få skæret sine frugter og grøntsager ud.

Køkkenredskab i en god kvalitet

Hvis du vælger at købe dette japanske mandolinjern, så behøves du slet ikke være i tvivl omkring, om du vil få dig et godt produkt.

Produktet er fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer, og det gør også, at køkkenredskabet ligger godt i hånden og er let at arbejde med.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

WMF MANDOLINJERN

WMF MANDOLINJERN

Mandolinjernet er ikke typisk det mest populære køkkenudstyr, og det er egentlig en skam, for med et mandolinjern er du virkelig godt hjulpet, når det kommer til at snitte frugt og grønt i en fart.

Det gælder også for denne tyske udgave fra WMF, som snitter det hele i en fart.

Fakta om WMF mandolinjern

Dette jern er fremstillet af det patenterede Cromargan rustfrit stål, som er WMF’s varemærke, og som borger for den høje kvalitet og lange holdbarhed.

Det er 37 cm langt og 12,5 cm bredt, og dets farver er sort og stål. Det leveres med tre indsatser og er på den måde vældig fleksibelt, da det er i stand til at snitte forskellige typer af frugt og grønt på flere forskellige måder.

Det er tysk kvalitet, hvilket betyder at det er virkelig slidstærkt og har en høj holdbarhed.

Sparer tid og skærer jævnt

De færreste hverdagskokke er i stand til at snitte og skære så jævnt og slet ikke nær så hurtigt, som du kan gøre det med et WMF mandolinjern. Så vil du gerne kunne gøre det, så bliver du hurtigt gode venner med dette mandolinjern, der oven i købet er virkelig let at betjene.

Det sparer dig for lang tids præcisionsarbejde, og du kan snart servere snittede grønsager og frugter, eller du kan hurtigt få hældt de fint snittede grønsager i gryden eller på panden.

Desuden vinder du også på rengøringssiden, for et mandolinjern begrænser den del af madlavningsprocessen en del. Der er mange fordele ved et WMF mandolinjern.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 625,00 0,00 625,00 Læs mere

GEFU MANDOLINJERN

GEFU MANDOLINJERN

Når først du har vænnet dig til at bruge et mandolinjern, er det svært at undvære et.

Med dette lille, lette køkkenredskab fra GEFU kan du skære og snitte det meste på ingen tid.

Fakta om mandolinjernet fra GEFU

Dette mandolinjern er lavet af sort plastik og rustfrit stål. Det er ret spinkelt i sit design, men det er ganske stabilt, og der er et par skridsikre fødder forneden, der sikrer, at der er helt styr på processen, selv om du lægger kræfter i.

Jernet er nemt at betjene, og du kan sagtens bare smide det i opvaskemaskinen. Det gør det nemt at bruge og nemt at gøre rent, derfor risikerer det ikke så let at blive ”glemt” inderst i køkkenskuffen.

Der følger ikke noget tilbehør med

Du slipper for både at rengøre og at holde styr på evt. løsdele, for alt er indbygget i GEFU mandolinjernet. For at regulere tykkelsen på de skiver, du snitter, bruger du det indbyggede trinvælger, der sidder øverst på mandolinjernet. Den er helt simpel at indstille, for du skal bare dreje på den, så den står på den størrelse, du ønsker.

Skær og snit det meste

Et mandolinjern sparer dig for meget arbejde og meget tid, når du har brug for at snitte og skære frugt og grøntsager. Og da dette lille, handy et af slagsen både er nemt at håndtere og arbejder hurtigt, så er det umagen værd at finde det frem fra skuffen eller skabet i køkkenet. Og når det tilmed bare kan ryge i opvaskemaskinen efter brug, så er det ingen sag at servere lækkert fintsnittet grønt.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 271,00 0,00 271,00 Læs mere

Leifheit mandolinjernEasy Slicer

Leifheit mandolinjernEasy Slicer

Sværger du til gode, tyske køkkenredskaber, så gælder det nok også for dette mandolinjern fra Leifheit.

Her får du et solidt, dobbeltskærende mandolinjern, der nemt og hurtigt får snittet dine grøntsager og frugter.

Det dobbeltskærende mandolinjern

Dette mandolinjern fra Leifheit er konstrueret sådan, at det kan skære både den ene vej og den anden vej. Det vil sige, at det skærer både, når du bevæger frugten til højre og på tilbagevejen, når din hånd går til venstre.

Det betyder en del for hastigheden, når den så den måde kan skære og snitte til begge sider. Det kan det, fordi det er udstyret med en dobbeltkniv og en vippemekanisme, der gør, at knivene vipper op og ned på skift.

Dine hænder og fingre er beskyttet under arbejdet

For at forhindre, at du skærer dine fingre under snittearbejdet, sidder frugten eller grøntsagen godt fast i et ergonomisk rigtigt greb, så du griber om grebet og ikke direkte om grøntsagen. Ud over at beskytte dine fingre betyder det også, at du får gavn af hele frugten, da også den sidste del af den bliver brugt.

Det bliver den, fordi den bliver fastholdt inde i grebet, så også den sidste stump af frugten eller grøntsagen bliver brugt helt op.

Meget let at gøre ren

Mandolinjernet er lige så let at rengøre, som det er at bruge. Du kan simpelthen putte den i opvaskemaskinen, så det kan ikke blive lettere. Der er altså meget tid at spare ved at bruge et mandolinjern – både hvad angår tilberedelse af snittede frugter og grøntsager og den mindre sjove del: Rengøring.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Du Chef mandolinjern

rp_Du-Chef-mandolinjern-300x300.jpg Du Chef står bag dette kvalitets mandolinjern.

Du vil her får dig et køkkenredskab, som utvivlsomt er i en god kvalitet, og som faktisk også er meget stærkt, og kan tåle en tur igennem rigtig mange forskellige typer af grøntsager.

Når man står i køkkenet og skal ordne grøntsager, så er det tit at, man har brug for et meget effektivt køkkenredskab, som kan klare ærterne for en, hurtigt og effektivt. Det er netop det, som mandolinjernet fra Du Chef kan.

Et særdeles kraftig produkt

Du vil få dig et produkt, som er meget kraftig, og som kan bruges til praktisk talt alle tænkelige former for grøntsager.

Derudover er det også oplagt at benytte sig af dette køkkenredskab til frugter, hvis man gerne vil skære forskellige typer af frugt i stænger eller skiver.

Kan anvendes ved mange forskellige lejligheder

Det som helt afgjort er en kæmpe fordel ved netop dette redskab i køkkenet er, at man kan benytte sig af det i masser af sammenhænge. Når man skal lave mad, så er det tit og ofte, at en af ingredienserne er grøntsager.

Skal du eksempelvis i gang med at snitte grøntsager der skal i kødgryden, så er dette redskab helt sikkert rigtig godt at benytte sig af.

Du kan naturligvis også benytte dig af det, når du skal skære en ganske almindelig salat. Her kan man meget tit opleve, at langt det mest praktiske til dette vil være at anvende et mandolinjern, eftersom det er kraftig og særdeles effektivt.

Specifikationer på mandolinjernet fra Du Chef

Produktet er lavet i rustfrit stål. Det har en vægt, som ligger på 1590 gram, og det gør det nemt at flytte rundt med.

Målene på dette mandolinjern er 40 x 13,5 x 5,5 mm. På begge af redskabets ben er der blevet monteret plast, som er med til at gøre den stabil.

Et fremragende produkt

Når man køber sig et produkt som dette, så skal man være klar over, at man får sig et produkt i en fabelagtig kvalitet. Dette betyder også, at du vil have muligheden for at få glæde af køkkenredskabet i de næste mange år frem, når du skal skære frugt eller grøntsager ud til en salat eller i forbindelse med anden form for madlavning, og du får det til en pris, som er ganske fornuftig.

Når du vælger at købe dette produkt, vil du desuden kunne få 4 knivblokke på henholdsvis 2, 4, 7 og 10 millimeter med.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Coop.dk 1.249,00 0,00 1.249,00 Læs mere

 

Sådan vælger du hvilket mandolinjern, du skal have

Hvis du skulle ske at være i tvivl omkring, hvilket af de forskellige mandolinjern, fra vores mandolinjern test, der vil være det bedste for netop dig at få fat i, så skal du blot sørge for at tænke over dit behov. I bund og grund kan alle tre ovenstående køkkenredskaber tjene det samme formål – nemlig at skære grøntsager og frugter ud i både skiver og stænger.

De forskellige produkter er dog blot lavet på forskellige måder og af forskellige typer af materiale. Derfor er det bedste du kan gøre at vælge præcis det af de tre produkter, som du bedst kan lide – og naturligvis også det materiale, der falder bedst i netop din smag.

Uanset hvad dit valg falder på, så kan du dog være stensikker på, at du vil få dig et fremragende produkt, eftersom vi nøje har udvalgt 3 af de mandolinjern, som hører til blandt nogle af de allerbedste, der er på markedet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.