madmaskiner-omtalt

OBH Nordica 6856 Café Crema mælkeskummer

OBH Nordica 6856_2

Klassisk mælkeskummer stav fra OBH Nordica til skumning af varm mælk.

Praktisk lille mælkeskummer, som hurtigt og let pisker en dejlig omgang mælkeskum til fremstilling af diverse varme og kolde kaffedrikke, samt til brug som pynt på desserter.

Rengøring og vedligeholdelse

Skyl piskeriset under vandhanen, så er det hurtigt klart til næste omgang. Grebet skal blot tørres over med en fugtig klud ved behov. Mikserkanden kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Fint design

OBH Nordica 6856 mælkeskummer er en fiks lille model udformet i sort plastik. Det ergonomisk udformet greb gør den nem at styre under brug.

Mælkeskummeren er oplagt til de små køkkener eller sommerhuset, da den ikke fylder så meget, samt er batteridreven.

Der medfølger en smart holder til mælkeskummeren, samt en praktisk mikserkande med måleenheder på siden, som tåler at komme i mikrobølgeovnen.

Sådan gør du

Det er i princippet muligt at piske alle former for mælk til skum med en OBH Nordica mælkeskummer. Dvs. både frisk mælk, laktosefri mælk og soyamælk. Dog kan det være en fordel at vælge en type mælk med et højt indhold af proteiner, da det giver det bedste og mest cremede resultat.

Hæld mælken i mikserkanden eller en kop og varm den evt. i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter, hvis du ønsker varm skum. Pisk den derefter til en blid og cremet skum med mælkeskummeren. Stop ikke før end du er tilfreds. For at opnå et jævnt resultat, bør du hæve og sænke piskeriset under piskning.

Specifikationer

  • Effekt:
  • Mål: H 250 x L 100 x B 67 mm
  • Vægt: 0,4 kg
  • Holder
  • Mikserkande med måleenheder (500 ml)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af OBH Nordica 6856 Café Crema mælkeskummer

Billeder

Video

Der findes ingen vidoe af OBH Nordica 6856 Café Crema mælkeskummer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.