madmaskiner-omtalt

Mangler du ofte penge til mad sidst på måneden

Sushi

Er du også en af dem, som sidst på måneden lever af havregryn, pasta og rugbrød?

Ja, så er du langt fra den eneste. Der er utroligt mange, som sidder i samme situation, og selvom man i begyndelsen af hver måned tænker ”Der er jo rigeligt med penge!”, så er det som om, at de alligevel er forvundet sidst på måneden.

Men fortvivl ej! Det er de færreste, som synes, at det er spændende at leve af kedelig og triviel mad, og det er der en del virksomheder, der har fået øjnene op for. Derfor er det faktisk muligt at bestille både takeaway og dagligvarer på afbetaling. Det betyder altså, at du ikke længere behøver at sulte eller leve af kedelig mad. Havregrød på tredjedagen er og bliver kedeligt.

Bestil lækker mad og betal senere

Afbetalingsordninger er ikke længere blot tillagt webshops, der forhandler non-food. Det er et koncept, der har eksisteret herhjemme i lang tid, men det er især de seneste år, at både danskerne og virksomhederne har fået øjnene op for køb af mad og drikkevarer på afbetaling. Der er til gengæld blevet taget godt imod det, hvilket betyder, at det er en forretningsmodel i fremgang.

Derfor kommer det nok heller ikke som en overraskelse, at de to store spillere Just Eat og Hungry har taget konceptet til sig og ligeledes sat deres eget præg på det. Det betyder altså, at det nu er muligt at købe pizza, burger eller en salat på afbetaling, især når økonomien kniber sidst på måneden, og her giver eksempelvis Hungry sine kunder mulighed for at betale 14 dage senere.

Et koncept der er kommet for at blive

Afbetalingsordninger er kommet for at blive, og det skyldes især, at danskerne har taget konceptet så hurtigt og godt til sig. Det er ikke kun muligt at købe mad på afbetaling, men faktisk langt de fleste varegrupper kan i dag købes på afbetaling.

Men hvorfor er afbetalingsordninger blevet så populære? Det skyldes især, at det er et langt bedre alternativ end forbrugslån, hvilket især skyldes den lave eller ikke-eksisterende rente. Utroligt mange kviklån har en høj rente, hvilket i sidste ende blot medfører, at du faktisk har brugt flere penge, når hele regnestykket gøres op.

Derfor skal du også sørge for at læse alle vilkår og lignende godt igennem, således du undgår ubehagelige overraskelser i form af bindinger eller høje renter.

Der findes en række forskellige afbetalingsservices, men herhjemme er det især ViaBill og Klarna, der er de store spillere på markedet. Du er måske stødt ind i deres logoer, når du har handlet online, hvilket blot er et godt eksempel på, at de er blandt de mest populære.

Her til sidst er der ikke så meget andet at sige end køb mad på afbetaling og vink farvel til de triste dage med havregryn og rugbrød sidst på måneden!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.