madmaskiner-omtalt

Knivsliber test – Find den bedste her

Knivsliber test

Når man skal arbejde med knive i køkkenet, så vil det naturligvis være nødvendigt, at man altid er sikker på, at ens køkkenknive skarpe, så de fungerer på den bedste og mest optimale måde.

Hvis man gerne vil sikre, at man har gode knive, der er skarpe, så kan man med fordel anskaffe sig en god knivsliber, som man kan benytte sig af i den forbindelse.

Der findes flere former for knivslibere, og det er ikke alle, der er lige gode. Du vil her, i denne knivsliber test, kunne læse om 3 forskellige varianter, så du kan tage stilling til, hvilken variant der vil være den bedste for netop dig.

Udover vi her har fundet 3 forskellige modeller, så har vi samtidig også fundet dem til nogle priser, som er meget attraktive, så hvis du er på jagt efter en ny knivsliber til køkkenskuffen, så tag et kig på de 3 nedenstående modeller i vores knivsliber test og se om der ikke er en af dem, som du kunne få glæde af.

 

Læs også:


OBH SharpX-treme knivsliber

OBH SharpX-treme knivsliber_5 I køkkenet er det naturligvis vigtigt, at den knivsliber man gør brug af, er i en god kvalitet og samtidig også er meget effektiv
Denne OBH Knivsliber vil give dig mulighed for at slibe dine knive lynhurtigt.

Der er her tale om et produkt, hvor du vil få dig et slibehjul med en diamantbelægning, der vil være med til at sikre dig en lynhurtig og effektiv slibning. Samtidig vil der her også være mulighed for at få slibehjul med stave, der er keramiske, og som vedligeholder slibningen.

Fordelen ved at vælge netop denne model fra OBH er, at man vil få sig et ganske fremragende produkt, som uden tvivl er i en god kvalitet.

Det praktiske ved netop denne model er, at den har affjedrede slibehjul, og det gør, at den automatisk kan indstille sig præcis til den knivtype, der skal slibes. Dog gælder dette naturligvis ikke savtakkede knive som eksempelvis sakse og brødknive.

Specifikationer på knivsliber fra OBH

Du vil her få dig en knivsliber som har en effekt på 40 watt. Den har desuden et udskifteligt diamantslibehjul, og så er den lavet i farven stål.

En fabelagtig 2-trins sliber som kommer fra producenten OBH Nordica, som er en producent, der står bag en lang række forskellige typer af køkkengrej.

Derfor vinder dette produkt prisen som testvinder

Der var nogle forskellige ting, som var med til at gøre, at vi synes, at denne model skulle løbe af sted med titlen som vinder af denne test af knivslibere. Grunden til at valget faldt på netop denne model var blandt andet fordi, at man får sig et produkt, som har et rigtig fedt design.

Udover et godt design er det jo naturligvis som minimum lige så vigtigt, at et produkt som dette fungerer effektivt og efter hensigten, og det må man bestemt sige, at dette produkt gør.

Der er absolut ingen tvivl om, at man både meget hurtigt og effektivt kan slibe sine knive, når man vælger at benytte sig af dette ganske glimrende produkt, og det er helt sikkert effektivt, hvilket er en meget stor fordel.

Slibehjulenes automatiske indstilling alt efter knivtype, er helt klart også noget, der er med til at sikre denne model ”et par plusser i bogen”.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
CD ON 685,00 0,00 714,00 Læs mere
Coop.dk 999,00 0,00 999,00 Læs mere

OBH 9966 sort knivsliber

OBH 9966 sort knivsliber_4 Det forholder sig naturligvis sådan, at en god kniv også er en meget skarp kniv, og hvis man gerne vil have sig en skarp kniv, så kommer man næppe udenom anvendelse af en god knivsliber, der er effektiv
OBH 9966 knivsliber er et glimrende produkt, som du kan benytte dig af til flere af dine knive, og du kan være helt sikker på, at du meget hurtigt og effektivt vil kunne opnå gode resultater.

Udover at man her vil få sig et produkt, der er særdeles effektivt, og som du kan være helt sikker på vil levere gode resultater i forhold til skarpheden på dine knive, så er der her samtidig også tale om et produkt, der har et pænt og stilrent design.

Et produkt som dette skal naturligvis gerne være lavet i et pænt design, så du kan have det stående fremme ude i dit køkken. Hvis du vælger denne model fra OBH, så vil du få dig en knivsliber i et tidsløst design, som kan være til pynt ude i netop dit køkken.

Derfor er knivsliberen fra OBH vinder af “bedst til prisen”

Når man skal slibe sine knive, så ønsker man naturligvis, at dette skal gå hurtigt og effektivt, og det kan man heldigvis være sikker på, at det vil gøre, hvis ens valg af sliber falder på denne model fra OBH.

Man vil uden tvivl få rigtig meget for de penge, som man betaler, når man vælger netop denne model. Derfor er det helt sikkert også en god idé, at man sørger for at overveje den, hvis man gerne vil have fingrene i en god sliber, som man kan benytte til sine knive til en pris, der er fornuftig.

Eftersom vi mener, at man med dette produkt får rigtig meget for sine penge, har vi valgt at kåre denne knivsliber som ”bedst til prisen” i vores knivsliber test.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Ergo Steel II knivaftrækker

Ergo Steel II knivaftrækker Hvis man ønsker at få anskaffet sig et godt produkt, som du kan benytte dig af, når du skal gøre dine knive mere skarpe, så er denne knivaftrækker et godt valg – særligt hvis det skal gå lidt stærkt
Når man står i køkkenet og har en smule travlt, så er det tit og ofte, at man gerne vil have en løsning i forhold til slibning af sine knive, som går rimelig hurtigt.

Såfremt du vælger at gøre brug af en knivaftrækker, vil det gå væsentligt hurtigere, end hvis du først skulle til at stå og fumle med et strygestål.

Sådan bruges en knivaftrækker

Det er rigtig nemt og praktisk at benytte sig af denne knivaftrækker. Du skal blot føre kniven ned mellem de to metalbøjler, der sidder på knivaftrækkeren.

Når du har gjort det, så skal du efterfølgende trække kniven mod dig, således at klingen bliver trukket igennem de to metalbøjler, der sidder på den.

Køb af Ergo Steel II Knivaftrækker

Der er ingen tvivl om, at knivaftrækkeren virker fuldstændig efter hensigten, og man kan helt klart godt se, at der vil være en væsentlig forskel på før og efter, man har gjort brug af produktet på sine knive.

Der er blot den lille ting, at prisen er en lille smule høj. Dog er der slet ingen tvivl om, at man får sig et ganske glimrende produkt, så hvis man er på jagt efter en knivaftrækker, og man godt kunne tænke sig en ordentlig model, så vil dette være et glimrende valg.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor anskaffe sig en knivsliber?

De fleste af os har sløve knive liggende i skufferne, og det er der absolut ingen grund til. Med en knivsliber kan du hurtigt ændre på det. Derfor har vi lavet denne knivsliber test, så du kan finde den knivsliber der passer til dit behov.

Der findes forskellige former for knivslibere, hvilket betyder at det er en god ide at læse om dem først, så du træffer det rette valg første gang. Brug vores knivsliber test til at læse om de forskellige modeller, inden du beslutter dig hvilken knivsliber du vil anskaffe dig.

Dine knive skal være skarpe, hvis de skal kunne skære som slagteren i videoen du kan se her.

God fornøjelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.