madmaskiner-omtalt

Hvad gør du når dit fly er forsinket

Mad på flyveturen

Mange af os har prøvet det der med, at ens fly er forsinket. Ud over, at det er virkelig irriterende, at man ikke kommer afsted til planlagt tid, så står man også over for en række ubekendte, som man skal forholde sig til

Det er spørgsmålene som for eksempel:

  • Betyder denne flyforsinkelse, at jeg ikke når det næste fly?
  • Når jeg frem til min aftale?
  • Hvad med min bagage?
  • Hvad med mad?
  • Får jeg en form for kompensation?
  • Er der ikke noget med, at man får noget erstatning i forbindelse med flyforsinkelser?

Spørgsmålene står i kø, og hvor henvender man sig med sine mange spørgsmål?

Det myldrer måske ikke ligefrem med personale i lufthavnen, der står parat til at besvare alle dine tvivlsspørgsmål. Så er det godt, at vi har gode gamle Google.

Du kan nemlig søge erstatning på nettet, og du kan finde den relevante information samme sted. Du har jo i den situation tid nok til at sætte dig ind i de specifikke regler, der er i forbindelse med den irriterende situation det er at være strandet i en lufthavn på ubestemt tid.

Reglerne er nemlig forskellige i forhold til, hvor lang en flyrejse du skal ud på, om der efter planen skulle serveres mad på flyveturen, hvor mange timer forsinkelse du er udsat for og så videre. Sæt dig ind i vilkårene, inden du søger om kompensation.

Uanset om du skal på forretningsrejse, familieferie, chartertur, kæresteweekend eller herretur, så undgår man jo nok ikke en vis grad af frustration, når man render ind i sådan noget. Og selv om selskabet er godt, humøret og højt og rejseglæden i top, så kan en cellofanindpakket madpakke ikke rigtig kompensere nok for den ærgrelse det er at få sine rejseplaner ændret uforskyldt.

Selv om en evt. erstatning ikke kan ændre det, at du misser nogle timer af din rejse, så er det dog et plaster på såret. Og heldigvis rystes det hurtigt af kroppen, når først du er fremme på destinationen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.