madmaskiner-omtalt

Frituregryde test – med prissammenligninger

Frituregryde test

Madlavning er en svær kunst. Madlavning er noget de fleste mennesker holder af.
Mest af alt, fordi der er en hvis frihed forbundet med madlavning, da man kan lave lige det man har lyst til.

Med en smart frituregryde kan du slippe for alt besværet. Du kan lade frituregryden klare alt arbejdet og samtidigt undgå meget af det unødige fedt.

Med en frituregryde sikrer man samtidigt, at maden altid bliver perfekt tilberedt og man undgår den sprøjtende og meget varme olie. En frituregryde gør friturestegning til en leg og i en stresset hverdag kan den også spare en for en masse tid.

Vi gør arbejdet for dig

Det store udvalg af frituregryder gør det dog ofte svært for folk, at vælge en gryde der passer til deres behov. Vi har herunder taget et kig på fire nøje udvalgte frituregryder, som hver i sær indeholder nogle forskellige funktioner og muligheder.

Du kan i denne frituregryde test læse mere om hver enkelt maskine og finde en der passer perfekt til dine behov. Vi giver dig samtidigt et overblik over forhandlerne af hver enkelt maskine, så du kan finde den til den bedste pris.

Vi håber at det kan hjælpe dig til, at finde en frituregryde som passer perfekt til dine behov.

 

Læs også:


Tefal Actifry 2-in-1 frituregryde

Tefal Actifry 2-in-1 frituregryde Måske kender du Tefal Actifry Essential og ved, hvor god den er – dette er klassen over den! Simpel, lækker og sund mad på ingen tid. Du vil elske den!

Patenteret 2-in-1 teknologi

Tefal Actifry er din nye bedste ven i køkkenet. Dette vidunder kan nemlig tilberede hele måltider på én gang alt imens du laver noget andet.

Kom de ønskede ingredienser i gryden sammen med en skefuld olie og lidt salt, indstil tiden og sæt den i gang. Simpelt og ligetil – og du skal ikke engang bekymre dig om, at det brænder på. En indbygget palet sørger for at røre rundt under tilberedning.

Tilbered op til to retter på én gang – steg f.eks bøffer på non-stick stegepanden og pomfritter i skålen.

Inspiration lige ved hånden

Det måtte jo komme før eller siden, så selvfølgelig er der også en App til Tefal Actifry serien, hvor du kan finde inspiration til din madlavning. Appen hedder My Actifry og kan downloades både til diverse smartphones og tablets.

Nem oprydning

Både skål, låg og palet kan gå direkte i opvaskemaskinen – ingen grund til at spilde tiden, så maden står og bliver kold efter tilberedning.

Der medfølger også en rigtig opskriftsbog i papirform til denne model.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Tefal Actifry Essential frituregryde

Tefal Actifry Essential frituregryde Med denne flotte fyr er du sikret høj kvalitet, value for money og super sprøde og sunde retter på ingen tid.

Lækre sprøde grøntsager

Tefal Actifry Essential laver super lækre og sprøde grøntsager – alt lige fra pommes fritter og peberfrugter til squash. Har du f.eks prøvet friturestegte gulerødder til din wokret?

Det er både muligt at tilberede friske og frosne grøntsager.

Kød er selvfølgelig også en mulighed

Det er også muligt at tilberede nogle lækre hot wings, nuggets, blæksprutteringe og andet godt. Mulighederne er mange. Prøv dig frem og gør madlavningen lidt sjovere.

Friture på en ny og sund måde

Denne frituregryde kan tilberede op til 1 kg pommes frites ved brug af blot en teskefuld olie. Dette kan lade sig gøre hva. den nye, innovative teknologi, hvor der gøres brug af varmluft og cirkulation. Simpelt og effektivt. Sundt og lækkert.

Frituregryden er med automatisk temperaturregulering op til 150 grader og en indbygget spatel, der sørger for at røre rundt i gryden, så der ikke er noget, der brænder på.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Phillips HD9220/20 Airfryer frituregryde

Phillips Airfryer er uden tvivl en af markedets mest innovative frituregryder.
Den er udstyret med et hav af forskellige nye teknologier og smarte funktioner.

Det er en af de frituregryder som bruger allermindst olie og man kan derfor lave noget meget sundt og lækkert mad med den. Med Phillips Airfryer kan du nyde måltider og snacks på en sund og hurtig måde.

Designet er meget enkelt og stilrent, så den passer perfekt ind i de fleste køkkener.

Sundt og smart

Denne frituregryde anvender Phillips’ Rapid Air teknologi. Denne teknologi giver en enestående kombination af hurtigt cirkulerende varm luft og et smart grillelement.

Denne teknologi gør det muligt, at tilberede maden med op til 80% mindre fedt. Den steger stort set uden fedt og det gør også at den afgiver væsentligt mindre lugt og damp end andre frituregryder.

Den er også udstyret med et integreret luftfilter som holder dit køkken frisk og rent. Den indeholder en smart timer med autosluk, så du altid er sikker på at maden ikke bliver overtilberedt.

Temperaturen kan justeres så den passer til det mad der skal steges og frituregryden har et smart Cool-touch håndtag, som gør at man nemt kan løfte gryden uden at man brænder sig.

Nem rengøring

Rengøringen af maskinen har Phillips også gjort til en leg. Denne frituregryde kan nemt skilles ad og alle aftagelige dele tåler maskinvask.

Når man bestiller en Phillips Airfryer så får man også et inspirerende opskriftshæfte med, som indeholder 30 spændende og hurtige opskrifter.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Fiamma FF10 Frituregryde

Denne frituregryde er som navnet antyder perfekt til familier.
Den er, ligesom testvinderen i denne frituregryde test, lavet specifikt til brug i familier og den kan derfor tilberede meget mad på en gang. Hvis prisen var på samme niveau som vores testvinder, havde denne frituregryde løbet af med sejren.

Fiamma FF10 Friture er en mere professionel frituregryde, som har en kapacitet på hele 7 kg. Den kan altså lave meget mad ad gangen og den egner sig derfor godt til store familier.

Den kan bl.a. også bruges til fester, da den hurtigt kan stege en masse lækkert mad.

Enkelt og effektivt

Den er lavet i rustfrit stål og plast. Den er meget holdbar og det er derfor en frituregryde, som man kan have i rigtig mange år.

Designet er enkelt og den vil helt sikkert passe fint ind i de fleste køkkener.

Den er udstyret med en smart taphane og den kan meget hurtigt tilberede perfekt stegt mad.

Nem at rengøre

Denne frituregryde fra Fiamma kan nemt gøres rent. Olien kan lukkes ud gennem den smarte taphane. På den måde slipper man for at man skal stå og fedte med at få olien ud af gryden.

Det er en meget professionel frituregryde, som egner sig til store familier eller folk som ønsker at udfordre sig selv og deres madlavning.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Friturestegt mad er specielt blevet populært i Danmark og det kan da også spises hele året rundt. Det meste mad kan frituresteges og det er primært kun fantasien der sætter grænserne. Det er dog ikke alle som synes det er lige nemt, at arbejde med friturestegning.

Det involverer noget meget varmt olie, som godt kan sprøjte lidt og man skal samtidigt være meget præcis med stegetiden, så maden ikke får for meget. Friturestegning er dog meget nemmere end de fleste lige går og tror. Når først du har brugt frituregryden en gang, kommer det til at gå som en leg for dig.

Vi håber at denne frituregryde test kan hjælpe dig til, at vælge den helt rigtige frituregryde.

Husk altid at gå efter en frituregryde som passer til dine behov. Hvis du f.eks. har en stor familie, så gå efter en frituregryde med stor kapacitet og kort tilberedningstid.

Hvis du godt vil spise sundt og spare på olien, så er det med at finde en frituregryde som kræver lidt mindre olie.

Vi har gjort det nemt for dig ved at finde de forskellige frituregryder hos udvalgte forhandlere, så du hurtigt kan få overblik over, hvor man finder den bedste pris.

Disse forhandlere er nøje udvalgt, så du trygt og sikkert kan købe din nye frituregryde hos dem. Lige meget hvilken af disse frituregryder du vælger, så vil du helt sikkert ikke blive skuffet.

Hvorfor skal man købe sin frituregryde online?

Det er en individuel sag, men der er altid nogle ting man skal tage i betragtning.

Blandt andet:

  • Er det væsentligt hurtigere og nemmere at sammenligne priser på nettet end i fysiske butikker.
  • Er der ofte et større udvalg på nettet fremfor i den enkelte butik.
  • Er der opgivet flere produktspecifikationer.
  • Er der altid minimum 14 dages fuld returret ved køb af fysiske produkter på nettet.

Vi anbefaler at man skal købe sin frituregryde på nettet, da det altid er det nemt og hurtigt at handle online.

God fornøjelse med købet af en frituregryde!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.