madmaskiner-omtalt

Få en puster fra hverdagen

Stearinlys

Vi har allesammen prøvede at have følelsen af at man trænger til et lille pusterum fra hverdagen. Det er dog ikke altid at det er muligt at få det, og det kan der være flere årsager til, men for det meste er det på grund af, at enten økonomien ikke er til det, eller at det ikke er muligt at tage væk et par dage

Vi har dog fundet en lille perle, hvor du kan tage på weekend ophold, uden at du skal betale en mindre formue for det. Vi fandt et lækkert weekendophold her og til en pris der absolut er til at betale, den starter faktisk helt nede på 216 kr. pr. person pr. nat, og hvis i er flere der tager afsted sammen, og vil have spisning med i opholdet, har de også rigtig gode priser på det.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke havde hørt om Fænøsund før, men det er faktisk et rigtig hyggeligt sted, hvor det er nemt at slappe og nyde et par fridage fra den stressede hverdag. Fænøsund er en lille ø, på blot 3,9 kvadrat km. i Middelfart kommune.

Alt i alt blev det en forholdsvis billig tur, med en masse afslapning god mad, som vi absolut kan anbefale dig der har behov for lidt afslapning, uden at det skal ødelægge hele budgettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.