madmaskiner-omtalt

Espressomaskine med mælkeskummer – Guide med prissammenligning

Espressomaskine med mælkeskummer

Espressomaskiner er ved at blive fast inventar i danske køkkener.
En espressomaskine er meget bedre at have stående i sit køkken, end en almindelig kaffemaskine, hvis man vil byde sine gæster på en hurtig kop kaffe eller Cafe Latte, og hvorfor så ikke vælge en espressomaskine med mælkeskummer indbygget i den.

Med en mælkeskummer kan du give din kaffe det sidste pift den behøver for at blive lige den tand bedre. En mælkeskummer kan bruges til at gøre kaffen eller andre varme drikke (fx en Latte Macchiato) mere cremede. Derudover ser kaffen også mere appetitlig ud med en cremet top konsistens.

I denne artikel har vi fundet og anmeldt 3 forskellige espressomaskiner. Fælles for de 3 espressomaskiner, er at de alle har en indbygget/tilhørende mælkeskummer.

 

Læs også:


Siemens TK53009 espressomaskine med mælkeskummer

Siemens TK53009 espressomaskine_5

Denne espressomaskine med mælkeskummer fra Siemens er en fuldautomatisk espressomaskine, som laver det hele selv – blot du fortæller maskinen hvad den skal lave.
Hvis du vil have en cremet Latte Macchiato, så angiver du instrukserne til maskinen – og et minut eller to efter har du en Latte Macchiato – med en cremet top og konsistens (med hjælp fra mælkeskummeren).

Normalt er espressomaskiner ikke særlig store, men det er denne, dog uden at den for stor til at passe ind i et almindeligt køkken. Dette er naturligvis ikke en ulempe, men en fordel. Det er en fordel, fordi denne maskine kan brygge hele to kopper kaffe – på samme tid.

Når denne espressomaskine kan brygge to kopper kaffe på samme tid, hvorfor så have en almindelig kaffemaskine? Selv hvis der kommer gæster, kan man hurtigt lave kaffe til dem med denne espressomaskine fra Siemens.

Smarte detaljer

Det der gør denne espressomaskine fra Simens til noget anderledes, er de mange smarte detaljer den har.

  • Siemens TK53009 espressomaskine har blandt andet en højtrykspumpe, som presser vandet gennem kaffen med et optimalt og meget højt tryk.
  • Therme-blok funktion, som gør at vandet altid har den rette temperatur (ca 95 grader). Den perfekte temperatur gør at kaffens aromaer og ingredienser træder bedst frem.
  • Varmepladen kan ligeledes bruges til at holde kaffen varm over en længere periode.
  • Maskinen har en masse smarte funktioner, samtidig med at den også er meget hygiejne venlig!

Derudover er det værd at nævne, at der på toppen af denne Siemens espressomaskine er en varmeplade, hvorpå man kan stille en kop eller to inden brygning. Hvis koppen allerede er varm inden den fyldes med kaffe eller en anden varm drik, taber kaffen ikke temperatur – og så træder aromaerne bedst frem.

Espressomaskinen har nogle aftagelige dele, hvilket er de dele, der har brug for at blive rengjort oftest. Disse dele er gjort glatte og uden detaljer, hvilket gør at de er utrolig nemme at tørre af med en klud eller eventuelt ved at sætte dem i opvaskemaskinen. Maskinen har ligeledes et rensningsprogram, som sørger for at holde maskinen ren indvendig – efter hver eneste brygning. Smart, ikke?

Alt i alt en stor espressomaskine med mælkeskummer, som helt klart er en af de bedste espressomaskiner i denne prisklasse.

Læs hele vores anmeldelse af Siemens TK53009 espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens EQ.7 Plus Aroma Sense Z-series espressomaskine

Siemens EQ.7 Plus aroma Sense Z-series Avanceret fuldautomatisk espressomaskine til den kvalitetsbevidste kaffedrikker.

Siemens EQ.7 ligger i den dyre ende af denne kategori, men til gengæld er der også virkelig gjort noget ud af at skabe en maskine, der både er en fryd for øjet, brugervenlig og som kan brygge en kaffe, der smager så englene synger.

 Der er kælet for designet

Espressomaskiner er ofte meget ens i opbygning og design. Siemens har valgt at sætte lidt flere detaljer på end de fleste mhp. at skabe en maskine, der skiller sig lidt ud. Dette er umiddelbart lykkedes ganske godt, og maskinen er stadig mere betjeningsvenlig.

Din yndlingskaffe på speed dial

Siemens lever jo af at skabe intelligent teknologi, så hvorfor ikke også skabe en intelligent espressomaskine?

Det er med denne model muligt at gemme dine yndlingsindstillinger/opskrifter, således at du hurtigt og let kan taste ind, hvordan du helst vil have din kaffe serveret.

Det er muligt at justerer styrke, mængde og temperatur på kaffen, således at den passer til dit temperament. Kaffen laves selvfølgelig på friskkværnede kaffebønner nøje udvalgt af dig og kværnet direkte i maskinen umiddelbart inden brygning. Brug op til to kopper ad gangen.

Espressomaskinen siger selv til, via LCD-skærmen, når det er tid til at fylde mere vand på eller det er tid til at tømme beholderen med brugt kaffegrums.

Mælkeskummer med to funktioner

Den indbyggede mælkeskummer er en rigtig professionel mælkeskummer, der fungerer med damp. Det er også muligt at tappe kogende vand til te fra denne enhed.

Læs hele vores anmeldelse af Siemens EQ.7 Plus Aroma Sense Z-series espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine

Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine Alt, hvad du drømmer om, når du bare trænger til en virkelig god kop kaffe!

Melitta er generelt ikke noget dumt valg, hvis du er på udkig efter en ny fuldautomatisk espressomaskine, da de virkelig har fundet fidusen ved at lave noget der både er let og funktionelt i brug.

Melitta Caffeo Gourmet er både flot at se på, effektiv i brug og let at holde ren, da der er installeret et automatisk afkalknings- og rengøringsprogram. Desuden har den en energibesparende funktion.

Den gode smag i centrum

Der er gjort alt forarbejdet for at brygge en så lækker og aromatisk kaffe som muligt. Melitta Caffeo Gourmet er født med en indbygget kaffekværn og en todelt bønnebeholder, således at du kan have to af dine favorit blandinger af kaffebønner.

Det er også muligt at bruge formalet kaffe, hvis du lige have en helt tredje blanding liggende.

Juster styrke, temperatur og mængde på kaffen.

Kaffeudløbet kan justeres op og ned, så det passer i højde til det valgte glas eller kop.

Perfekt Cappuccino mælkeskummersystem

Ingen cappuccino eller caffe latte uden rigtigt mælkeskum. Med den indbyggede mælkeskummer får du perfekt mælkeskum til din kaffe hver gang. Lav mælkeskummet direkte i det glas eller den kop du påtænker at bruge til kaffen.

Læs hele vores anmeldelse af Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvad er en mælkeskummer

En mælkeskummer er ofte en lille rund cylinder-agtig beholder, som sidder bag på eller ved siden af espressomaskinen. Man kan også få separate mælkeskummere, som altså ikke er indbygget i espressomaskinen. Men er du på markedet efter en espressomaskine, vil være at overveje om ikke den skulle have en mælkeskummer. En espressomaskine med mælkeskummer kan give kaffen en bedre og mere spændende smagsoplevelse.

I denne guide over espressomaskiner med mælkeskummere kan du derfor læse nærmere om 3 forskellige maskiner, som alle har mælkeskummere. Det er alle 3 gode og solide espressomaskiner, som leverer en smagfuld kop kaffe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.