madmaskiner-omtalt

Bæredygtigt tøj

Bæredygtigt tøj

Vidste du at tøj kan være bæredygtigt? Ja, det ved rigtig mange, men hvad det egentlig er, eller hvad det handler om, er der ikke mange der ved.

De fleste tror, at det er økologisk tøj, og at det er hamrende dyrt, og kun til at købe, hvis man har mange penge.

Det kan sagtens være at det også er økologisk, men det er så meget andet også.

Det betyder for eksempel også, at det er tøj, som er produceret af medarbejdere som har ordentlige arbejdsvilkår, og at de materialer som tøjet er fremstillet af, bliver genskabt, eller rettere, det som man tager fra naturen, det giver man tilbage igen.

Se også:

Der bliver altså ikke drevet rovdrift på hverken natur eller mennesker. Det er bæredygtighed også.

Uanset om tøj er bæredygtigt eller ej, så er tøj et stort samtaleemne allevegne, og der er mange som går op i mode og stil.

Er du også typen som elsker nyt tøj eller sko for den sags skyld, så er et af de bedste steder, at finde den nyeste og smarteste mode, på internettet, f.eks på http://www.moded.dk/. Det er her det sker, og det går meget hurtigere end i gamle dage.

Dengang når de store modehuse holdt modeshows og viste deres tøj frem, så gik der uger før at bladene og magasinerne kunne skrive om dem, og så var den sæson overstået. I dag kan alle forbrugere følge med direkte, og dagen efter et show, så kan tøjet købes i de største webshops for tøj.

Det går hurtigt, og kunderne er glade for at købe tøj online. De seneste tal i statistikkerne viser igen en kæmpe vækst.

Det er alle typer af mennesker som handler tøj på internettet, og det er både unge og ældre som har fundet vej til de bedste webshops på nettet.

Det er her at det største udvslg findes, og i alle størrelser. Det er for eksempel meget nemmere, at finde den rigtige størrelse og farve på nettet, i forhold til, at man tidligere skulle gå i flere forskellige butikker for at finde lige den model, størrelse og farve man søgt.

Nu kan du bare Google t-shirt, str. L, turkis, billig, for eksempel, og så kommer der flere søgeresultater frem. Klik på et af dem, find din t-shirt, og bestil den.

Så kommer den i løbet af et par dage med posten. Hurtigt, smart, nemt og billigt.

Har du allerede fundet din yndlingsbutik på nettet, så deler du måske også de mange tilbud på tøj til dine venner og bekendte.

Det er klart, at du bliver populær, hvis du også sparer dem for mange penge og besvær, og de gengælder måske med en god middag, så I kan får jer en god tøj snak.

Det er sådan at markedet på internettet virker. En er imponeret over logistikken, og så bliver det delt til højre og venstre.

Det er billig markedsføring for de mange webshops, og det de sparer på markedsføring, det kommer kunderne til gavn, i form af billigere tøj.

Det er en ren win-win situation.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.