madmaskiner-omtalt

Philips HR2096/00 blender

Mulighederne er mange

Blend, hak og knus diverse råvarer til alt lige fra lækre drikke og salsa til kagedej, pure, suppe af kogte grøntsager og babymad på et kort øjeblik. Monter den medfølgende spatel og få alle ingredienserne blandet endnu bedre sammen.

Robust og praktisk design

Philips HR2096/00 er designet i rustfrit stål, og er meget let at anvende. Den kan knuse stort set alle råvarer med de skarpe triple action knive, der er bøjet således at alle ingredienser bliver blendet – også dem i bunden af kanden.

Knapperne på fronten har hver især et lille ikon, der fortæller, hvad de skal bruges til – f.eks. er der en knap, udelukkende til at blende isterninger.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kraftig motor

Med 800 watt kan Philips HR2096/00 klare stor set alt – selv isterninger og frosne bær. Juster let og trinløst på hastigheden med den praktisk drejeknap, således at hastigheden passer til arbejdsopgaven. Brug også den forud programmerede knap til at knuse is, eller puls knappet – der er særligt velegnet til f.eks. smoothie.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle aftagelige dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Dog anbefales det at knivene vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan sløve dem. Selve maskinen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud.

Specifikationer

  • Effekt: 800 watt
  • Triple action-kniv
  • Kande i kraftigt glas (2 liter)
  • Variabel hastighedskontrol
  • Puls knap
  • Knap til at knuse is
  • Spatel til blanding af ingredienser

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Philips HR2096/00 blender

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.