madmaskiner-omtalt

3 gode tips til at få mere tid til dine børn

Bær og fjernbetjening

I en travl hverdag med børn, der skal hentes, bringes, have mad og vasket tøj, kan det nogle gange være svært at finde den tid sammen med børnene, som man ønsker

I stedet for kalder vasketøjet og madlavningen ofte, og det samme gælder rengøring og indkøb. Der er mange praktiske gøremål, og med flere børn i husstanden end voksne er tiden meget værdifuld.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få mere tid til børnene, så derfor kommer vi med tre tips til, hvordan du kan slippe de praktiske gøremål og nyde tiden sammen med dem, du elsker. Læs mere om FoodTV på nettet, og lær konceptet at kende.

Find inspirationen via FoodTV

Madlavningen kan ofte komme til at bestå af de samme fem retter hver uge. Det er de nemme og velkendte retter, som du kan lave med lukkede øjne, og så ved du lige præcis, hvad du skal have i supermarkedet.

Faste retter passer til en travl hverdag, men ofte kan det være rart med lidt variation. Men for at det kan lykkes, så kræver det en opskrift, som du følger til punkt og prikke – og det kan være en tidsrøver. Heldigvis er den nye trend FoodTV lige noget for dig.

Her får du dine opskrifter leveret på video, så du visuelt kan se, hvordan din ret skal tilberedes og udføres. FoodTV kan køre, mens du er i gang med at skære grøntsager, så du hele tiden kender til næste step via din FoodTV-video. Og så kan du finde opskrifter på lige det, du har allermest lyst til.

På den måde sparer du tid, men samtidig bliver du også inspireret til at lave nye, spændende retter, hvilket også er godt for børnene.

Bestil dine varer online med inspiration fra FoodTV

Også indkøb kan være en sand tidsrøver, og især hvis køleskabet ikke kan rumme mad til fire dage ad gangen. Derfor kan indkøb godt tage op mod fem timer om ugen, men gør du det på anden vis, så kan du skære det helt ned til én time om ugen.

Det er nemlig blevet muligt at bestille sine dagligvarer online, og uden at prisen er meget højere end i supermarkedet. Du betaler omkring 40 kr. for levering, men til gengæld bliver dine varer leveret lige til døren, når det passer dig.

Så slipper du for lange køer, at skulle have gang i bilen og for at slæbe rundt på tunge bæreposer, og du kan finde din inspiration via FoodTV.

Få rengøringshjælp

I dag gør mange allerede brug af rengøringshjælp, og det er med god grund. For den ugentlige rengøring kan være noget af en mundfuld, hvis alle døgnets timer i forvejen er fyldt op med andre gøremål.

Derfor kan det være en god investering at ansætte en rengøringsassistent, som sørger for at holde huset rent og pænt. Ofte vil de være yderst fleksible, så de kan være der, når I ikke selv er hjemme.

Prisen er selvfølgelig en afgørende faktor, men ofte kan du få hjælpen til en rimelig pris, og så får du langt mere tid til at nyde din børns selskab derhjemme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.