madmaskiner-omtalt

Philips CA6500/60 Senseo Milk Twister mælkeskummer

Philips CA650060 Senseo Milk Twister

Gør smagen af kaffe ekstra blid og lækker med hjemmelavet varm mælk eller skum.

Philips CA6500/60 mælkeskummer er til dig, der elsker at forkæle dine gæster med hjemmelavet espresso shots, caffe latte, latte macchiato, varm cacao og andre lækre varme og kolde drikke.

Unikt design

Denne mælkeskummer er noget for sig selv, da den ikke ligner de fleste andre på markedet. Der er kælet for detaljen, og både kande og base er smukt udformede i en gennemgående sort kontrast.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sådan gør du

Non-stick belægningen på indersiden af kanden sikrer at mælken ikke brænder på, mens den isolerende yderside sikrer at du ikke brænder fingrene. Kanden kan roteres 360 grader i basen, således at den kan betjenes fra alle vinkler.

Mælkeskummet bliver perfekt pisket med det innovative piskeris, der fungerer vha. magneter. Det er både muligt at laver koldt og varmt skum. Lav op til 120 ml ad gangen.

Alle former for mælk er kopatible med denne mælkeskummer. Dvs. alle typer af frisk mælk, laktosefri mælk og soyamælk. Anvend dog gerne en mælk med et høj proteinindhold mhp. at opmå det bedste resultat.

Hæld den friske mælk i kanden og monter låget. Sørg for at det slutter tæt. Tryk på knappen til kold eller varmt mælkeskum. Efter 2,10 min. har du den blødeste mælkeskum til kaffen eller som pynt på desserten.

Rengøring og vedligeholdelse

Skyl indersiden af kanden under vandhanen og tør den af i et viskestykke, så er den klar til brug igen. Ydersiden kan tørres over med en fugtig klud. Piskeris og låg kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen.

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • Kande (maks. 120 ml)
  • Mål: H 200 x L 130 x B 130 mm
  • Ledning: 0,75 m

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Philips CA6500/60 Senseo Milk Twister

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.