madmaskiner-omtalt

Juicepresser test – med prissammenligning

Juicepresser test_5

En juicepresser kan bruges til mange ting: at presse citroner, appelsiner, samt mange andre frugter.
En juicepresser er en god ting at have stående i sit køkken, da man nemt og hurtigt kan lave et glas forfriskende og sund juice. Det tager ikke mange minutter – og du får mange vitaminer.

Her på siden har vi lavet en juicepresser test. Testen rummer de bedste og populæreste juicepresser. Testens vinder er fundet ud fra vurdering af design, brugervenlighed, pris og effektivitet.

Vi har fundet de 5 bedste juicepressere frem til dig, med prissammenligning og billeder, samt stjerner fra vores testpanel.

 

Læs også:


Electrolux ESF2000 saftpresser

Electrolux ESF2000 saftpresser Super smart og effektiv saftpresser fra Electrolux – en model, hvor du virkelig får noget for pengene.

Stor pulp-beholder

Electrolux ESF2000 er en relativ store saftpresser, der sagtens kan holde til at presse større mængder af frugt og grønt. Den er af samme grund også født med en stor beholder til overskydende frugtkød, kernehuse og skrald, således at du kan presse i længere tid uden at skulle tømme beholderen hele tiden.

Mere juice

Med de dobbelte sigte system, sikrer denne model dig, at du får mest muligt ud af alle de ingredienser, du stopper i maskinen.

Frugt og grønt kan komme i hele – du skal altså ikke bruge tid på at skrælle og skære ud først – og kommer ud som en lækker juice i den medfølgende juicekande, som desuden er udstyret med et smart skumfilter til at fjerne de sidste urenheder.

Hurtig oprydning

Maskinen skilles let ad. Alle dele i metal skylles under den varme hane, mens øvrige dele i plast kan komme i opvaskemaskinen. Lettere bliver det ikke at rydde op.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Juicemaster juicemaskine

juicemaster juicemaskine Effektiv og solid juicepresser fra juicemaster

Denne Juicemaster juicemaskine har vundet vores juicepresser test. Juicemaster maskinen har en pris på knap 3.000 kroner. Det er helt sikkert mange penge for en almindelig dansk familie, men vi har alligevel valgt at gøre den til vinderen af denne test.

Det skyldes flere ting. Blandt andet er den utrolig nem og effektiv at bruge. Den har en god og stor beholder, hvor du kan ligge en masse frugter op i. På den måde slipper du for at skulle grisse med hvert enkelt stykke frugt eller grøntsag – det er bare at ligge det op i beholderen.

Derudover har juicemaster juicemaskinen et moderne og minimalisktisk design, som passer ind i stort set alle danske køkkener.

Juicemaster maskinen har naturligvis den populære ’drypstop’-funktion.

Læs hele anmeldelsen af Juicemaster juicemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Waring JEX450E Juicemaskine

waring jex450e juicemaskine  En kraftfuld og eksklusiv juicemaskine, som passer ind i ethvert køkken.
Juicemaskinen har en motor på hele 1000 watt, hvilket gør at du hurtigt og nemt kan lave en godt glas juice eller smoothie.

Denne eksklusive juicemaskine fra Waring, er lavet af materialer i allerhøjeste kvalitet – blandt andet er der brugt rustfrit stål. Affaldsbeholderen til frugtkødet er ligeledes lavet i støbt metal.

Det eneste minus der er ved denne juicemaskine er at ’tuden’ er placeret lavt, hvilket kan give problemer ved høje glas eller kander. Dog er det et problem som nemt kan løses, ved f.eks at hæve juicepresseren en smule eller bruge en mindre kande.

 

Læs hele anmeldelsen af Waring JEX450E juicemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Philips HR1871 saftpresser

Philips HR1871 juicemaskine_5 Denne saftpresser fra Philips må siges at være toppen af poppen inden for universet af saftpressere. Det er derfor også testens vinder!

Philips HR1871 er den største model i HR18-serien, og dermed også den, der tager bedst fra og leverer de bedste resultater.

Denne model kan sagtens lave en god kande juice, bestående af alverdens frugt og grønt, til hele familien, helt uden at køre død i processen undervejs.

Presser både store og små, hårde og bløde

Philips HR1871 kan med sine to hastighedsniveauer holde til at presse både hårde og bløde frugter, bær og andet grønt.

Smid blot de frugter og grøntsager i maskinen, du ønsker at presse, så klarer den resten. Du behøver hverken at bruge tid på at skrælle eller at skære ud inden presning.

Philips HR1871 er født med et XXL påfyldningsrør, der gør det muligt at komme hele æbler og andet i maskinen. Alt overskydende frugtkød, kernehuse og skral bliver siet fra under presning og tilbage har du en super sund og lækker juice, som helt sikkert vil bringe glæde ved morgenbordet.

Hurtig rengøring

Maskinen er let at rengøre med det smarte Easy Clean System, der blot skal skilles ad og skylles under vandhanen, så er det klar til en ny omgang.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

 

Vi har lavet en juicepresser test med prissammenligning, så du, nemt og hurtigt, kan finde lige præcis den juicepresser der passer til dig og dit budget, til den bedste pris.

Der er flere ting som det er værd at tage højde for, når man er på markedet efter en juicepresser. En af de mere vigtige ting, er om den er nem at rengøre. Derfor har vi også i vores juicepresser test, skrevet om rengøringen, så du på den måde, kan blive lidt klogere på juicepresseren.

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere kaffekværne, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarboksen nedenunder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.