madmaskiner-omtalt

Indbygningskaffemaskine test – Med prissammenligning

indbygningskaffemaskine2

Det er blevet populært i rigtig mange danske hjem at få sig en indbygningskaffemaskine
Det er ganske enkelt fordi, at det giver et lækkert look i ens køkken, samtidig med at det er praktisk. En indbygningskaffemaskine er med til at gøre køkkenet mere gennemført.

Når man vælger at købe en indbygningskaffemaskine, så bliver man også nødt til at være klar over, at det kan være en rimelig dyr fornøjelse, og det er derfor vigtigt, at ens valg af maskine, falder på den helt rette model allerede fra starten.

 

Læs også:


Miele CVA 6401 clst indbygningskaffemaskine

Miele CVA 6401 clst_5 Smart og praktisk fuldautomatisk indbygningskaffemaskine, som er produceret af Miele
Du vil her få dig en super flot og særdeles praktisk kaffemaskine, hvor der i høj grad er blevet lagt vægt på det designmæssige.

Det er en maskine på hele 2800 watt og som kan brygge 2 kopper meget velsmagende kaffe ad gangen. Den har en stor vandbeholder, hvor der er plads til intet mindre end 2,3 liter.

Maskinen vil kunne give dig helt perfekte resultater, og du kan være helt sikker på, at du vil opleve en intensiv og ganske pragtfuld kaffearoma.

Praktisk maskine med mange gode funktioner

Når man skal ud for at købe sig en indbygningskaffemaskine, så er det helt sikkert væsentligt, at man kigger på hvilke forskellige funktioner, som den pågældende model måtte have.

Dette vil nemlig tit kunne variere væsentligt alt efter dit valg af model, og der vil være visse modeller, der adskiller sig væsentligt fra andre, og det er derfor vigtigt, at du vælger dig en maskine, hvor der er præcis de funktioner, som du har behov for – og gerne flere.

Med denne Miele CVA vil der være rig mulighed for at gøre brug af de mange praktiske funktioner, den er lavet med.

Den er blandt andet lavet med en smart timer-funktion, og så er den derudover også lavet med et helt særligt Easy-Click-mælkesystem, som du udelukkende kan finde hos Miele.

Generelt set er der hele vejen igennem rigtig mange fine detaljer og finesser, som er med til at give maskinen prikken over i’et, og det gør, at man får et glimrende produkt for pengene. Og da Miele samtidig er garant for kvalitet er denne maskine blevet kåret som vores testvinder

Nem at gøre ren

Modellen er lavet med flere forskellige rengøringsprogrammer, som vil gøre rengøring, samt vedligeholdelse af maskinen, let som en leg.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

SMEG CMSC451 indbygningskaffemaskine

SMEG CMSC451 Hvis man ønsker sig en god indbygningskaffemaskine, men til en billigere pris, samtidig med at den stadig brygger en god og velsmagende kop kaffe lynhurtigt, så vil denne smarte fuldautomatiske model måske være noget for dig
Effekten i denne maskine er på 1850 watt, og det giver dig altså en meget stærk maskine, der kan give dig fremragende resultater.

Med denne model af mærket SMEG vil det være let for dig at brygge flere kopper kaffe på meget kort tid. Maskinen er særdeles nem at anvende, og det er desuden også ganske nemt at gøre den ren løbende, når behovet måtte opstå.

Effekten i denne maskine er på 1850 watt, og det giver dig altså en meget stærk maskine, der kan give dig fremragende resultater.

Eksklusivt design

En af de ting som du kan være helt sikkert på er, at denne indbygningskaffemaskine uden tvivl vil kunne pryde dit køkken med sit helt unikke og eksklusive design. Der er gjort rigtig meget ud af det designmæssige ved maskinen, og det er noget, som man afgjort godt kan se.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Electrolux EBC54524OX indbygningskaffemaskine

Electrolux EBC54524OX Super lækker, friskbrygget kaffe til enhver lejlighed.

Friskbrygget kaffe lige til tiden

Med Electrolux EBC54524OX er du sikret en helt frisk kop kaffe hver eneste gang. Kom kaffebønnerne direkte i maskinen, så maler den dem først lige inden brygning – og selvfølgelig kun den mængde, der skal bruges. Det er også muligt at bruge formalet kaffe, hvis du lige har fundet den perfekte blanding.

Start maskinen, når du ønsker det, eller indstil den til at brygge på et givent tidspunkt.

Bryg kaffen lige efter din smag

Via touch panelet kan du hurtigt og let tilpasse styrke, smag og aroma, således at den passer lige til dit behov. Maskinen kan både lave almindelig kaffe og espresso i tre størrelsesordner. Det er også muligt at indstille bryggetemperaturen – den optimale temperatur ved kaffebrygning er 94-96 grader.

Når maskinen er færdig med at brygge, giver den signal til dig, så den friske kaffe ikke står og bliver kold inden du når at få din første slurk.

 

Nem rengøring

Lige så let det er at lave kaffe, lige så let er det at holde den ren. Electrolux EBC54524OX kommer nemlig med et automatisk afkalkningsprogram, hvilket både sikrer den gode smag og en længere levetid for maskinen. Det eneste egentlige rengøringsarbejde er udvendig aftørring og tømning af beholderen til kaffegrums og gamle kaffebønner.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor en indbygningskaffemaskine?

En indbygningskaffemaskine er praktisk på flere måder, f.eks sparer du plads, samtidig med at du gør udseendet af dit køkken mere moderne. Et køkken med en indbygningskaffemaskine ser meget mere gennemført ud, end et køkken med en almindelig kaffemaskine.

Det er præcis det samme med en indbygningsovn og en fritstående ovn, der ser køkkenet med indbygningsovnen også mere moderne og gennemført ud.

Der er dog er der også væsentlig prisforskel på en almindelig kaffemaskine og en indbygningskaffemaskine. Men har du budgettet til det, er en indbygningskaffemaskine helt sikkert det rette valg.

Der er også andre fordele med en indbygningskaffemaskine, da den fungerer som en espressomaskine og dermed giver dig mulighed for at lave præcis den type kaffe som du ønsker dig. Flere af dem har også en indbygget mælkeskummer, som kan give din kaffe lige det ekstra smag og cremet konsistens, som mange efterspørger og som de servere på caféerne.

En anden fordel ved en indbygningskaffemaskine er også at, du kan nøjes med at brygge lige præcis den mængde kaffe som du har behov for, samtidig med at det går lynhurtigt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.