madmaskiner-omtalt

Billige espressomaskiner – find de billigste priser

Billige espressomaskiner

Espressomaskiner er blevet populære af flere årsager. En af dem er at man får mulighed for, nemt og hurtigt, at lave servere en lækker kop kaffe lavet på præcis den måde man ønsker.
I dag drikker vi ikke så meget kaffe som for 20 år siden, hvorfor det er meget nemmere blot at lave en kop kaffe af gangen.

Dette er ikke muligt med en almindelig kaffemaskine, men det er det med en espressomaskine.

En af de helt essentielle forskelle ved en kaffemaskine og en espressomaskine er at, en espressomaskine er beregnet til blot at lave én kop kaffe eller to (eller anden varm drik) af gangen.

 

Læs også:


DeLonghi ECP31.21 semi automatisk espressomaskine

delonghi-ecp31-21

DeLonghi ECP31.21 er din bedste kaffe og espresso-ven

DeLonghi ECP31.21 halvautomatiske espressomaskine er en fantastisk maskine til dig der er helt vild med hjemmelavet kvalitet, når det gælder kaffe, espresso eller cappuccino. Denne maskine er ikke bare smukt udført i det bedste italienske design, den er også meget nem at bruge.

Du vil føle dig som barista allerede efter kort tid, når du har lært maskinen at kende.

Så nemt er det

Espressomaskinen er halvautomatisk, og du kan dermed sætte endnu mere præg på dine specialiteter. Fyld kaffe i kurven, stamp den rigtigt, hæld vand på maskinen, indstil på betjeningspanelet, og tryk på bryggerknappen, og så får du lavet den dejligste kaffe. Enkelt og nemt.

Hjemmelavet og lækker kvalitetskaffe, espresso og cappuccino

DeLonghi ECP31.21 espressomaskine bliver leveret med alt hvad du skal bruge, undtagen kaffe og vand. Tag ud i byen og find de bedste bønner – tjek på internettet, hvis du er i tvivl om bønner og kvalitet, og så er det bare at gå i gang med at prøve det hele af.

Dine gæster vil blive imponeret, når du serverer din hjemmelavede kaffe, espresso eller cappuccino for dem.

Det får du med i pakken

Maskinen har kedel i rustfrit stål, professionel filterholder, aftagelig vandbeholder til 1,1 liter, mælkeskummer, kopvarmere, kaffe tamper, aftagelig drypbakke, filtesæt og automatisk sluk. Betjeningspanelet med knapper er utrolig nemt og overskueligt, og lige til at gå til.

Maskinen leveres med en udførlig brugsanvisning, hvor du også finder god inspiration.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

DeLonghi EC 146 espressomaskine

DeLonghi EC 146

DeLonghi EC 146 er en espressomaskine af høj kvalitet.

Maskinen har selvfølgelig det klassiske, men uundværlige cappuccino system, som du skal have for at få den bedste smag.

Denne maskine kan nemt konkurrere med de maskiner som der bruges ude i caféerne og restauranterne. Investere du i denne maskine fra DeLonghi er det slut med at betale mange penge fra for din cappuccino.

Har du aldrig haft en espressomaskine før, vil du ikke komme til at fortryde det, hvis du vælger at købe den. Du vil nemlig altid kunne få 100% friskbrygget kaffe, uanset hvilken tid på dagen det er – og det er bare noget andet end det almindelige kaffe du køber fra butikkerne.

Til sidst er den let at rengøre – det er slut med at kæmpe for at gøre den ren, da du sagtens kan skille maskinen ad, eller smide den ind i opvaskemaskinen.

Mange muligheder når det kommer til tilbehør

Du har mulighed for at få meget mere ud af din espressomaskine med denne DeLonghi EC 146. DeLonghi er nemlig et stort mærke, og der er derfor mange ting som du kan købe som tilbehør.

De fleste ting, som kan bruges som tilbehør er dog ting som bruges til rengøring og ikke nødvendigvis tilbehør som gør din motor kraftigere.

At have det rette tilbehør til rengøring kan gøre det meget nemmere end hvis du bruger normalt opvaskemiddel. Hvis du kunne tænke dig at undersøge alle dine muligheder for at få tilbehør til din espressomaskine kan du gøre dette ved en hurtig Google-søgning.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

DeLonghi Icona Vintage ECOV 310 espressomaskine

HUROM HU-700, 2ND GENERATION, THE BOOS SLOW JUICER

Denne billig espressomaskine har et anderledes og meget professionelt design.
Designet passer ind i alle danske køkkener, og vil få køkkenet til at fremstå som moderne.

For kaffe-elskere er dette en espressomaskine som vil falde i god jord, da den er spækket med smarte features.

DeLonghi Icona Vintage espressomaskinen har to muligheder: enten kan man vælge at lave en helt almindelig formalet kaffe, eller også kan man lave en friskmalet kaffe eller espresso.

Naturligvis medfølger der en måleske og en stamper, så man nemt kan dosere og stampe den malede kaffe.

Billig espressomaskine med indbygget mælkeskummer

Espressomaskinen har en indbygget mælkeskummer. En mælkeskummer kan bruges til at give kaffen et ekstra pift, så der kommer mere skum i toppen af koppen. Ligeledes giver en mælkeskummer bare et bedre kvalitetsindtryk af kaffen.

Der er ikke noget mere træls, end at få en kop kaffe der er boblende varm. DeLonghi Icona Vintage ECOV 310 espressomaskinen har en indbygget termostat, der kontrollerer at temperaturen på vandet ikke er for høj. Vandet er naturligvis ikke koldt eller lunken, men termostaten sikrer blot at det ikke er alt for varmt. For varmt vand kan dræbe smagen af kaffe. Det er vi ikke ude efter!

På toppen af maskinen er der en smart varmeplade, hvor man kan stille et par kopper på. Når kopperne har stået på varmepladen i et par minutter kan de fyldes med espresso eller kaffe, hvorefter den varme drik holder sig varm i ekstra lang tid. Varmepladen kan også bruges til at holde en kop kaffe varm over en længere periode.

DeLonghi er en billig espressomaskine, i forhold til hvilken kvalitet espressomaskinen er lavet i. Alle materialerne er kvalitetsmateriale. Alene designet udviser kvalitet og respekt.

Læs hele vores anmeldelse af DeLonghi Icona Vintage ECOV 310 espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor en billig espressomaskine fremfor en almindelig kaffemaskine?

Billige espressomaskiner ligger nogenlunde i det samme prisleje som dyre almindelige kaffemaskiner, men en billig espressomaskine har mange flere funktioner og muligheder end en almindelig kaffemaskine har. Med en billig espressomaskine, kan du brygge kaffen præcis som du bedst kan lide den, og du kan også få en billig espressomaskine med mælkeskummer i, så du kan give kaffen det sidste pift og få den til at blive lige den tand ekstra lækker.

I denne guide har vi fundet 3 billige espressomaskiner og lavet en prissammenligning på dem. De 3 espressomaskiner er meget forskellige, så der er noget for enhver smag. Selvom det er en billig espressomaskine, behøver det ikke at være en dårlig espressomaskine, hvilket du kan læse i vores guide – Billig espressomaskine.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.