madmaskiner-omtalt

Moccamaster kaffemaskine – vælg den rigtige

Moccamaster kaffemaskine_1

Moccamaster er en gammel virksomhed, som har mere end 50 års erfaring i at lave professionelle kaffemaskiner.
Moccamaster kaffemaskiner, har altid holdt bedre end konkurrenternes – og været hurtigere. Der er en grund til, at det hedder ’Moccamaster’ – det er kvalitet i højeste klasse.

I denne artikel ser vi nærmere på, hvilken Moccamaster kaffemaskine der er den bedste, samt hvilken du skal vælge.

Vi har valgt at skrive om 3 forskellige Moccamaster kaffemaskiner, så du kan danne dig et overblik og se, hvilke typer der findes.

Alle Moccamaster kaffemaskiner bliver håndbygget i Holland.

Alle kaffemaskinerne, uden undtagelser, bliver afprøvet og kontrolleret, for at sikre at kvaliteten altid er i top.

 

Læs også:


Moccamaster KBGC982 AO-MB kaffemaskine

Moccamaster KBGC982 En Moccamaster kaffemaskine i farver der skiller sig ud
Den kan ikke meget mere, end en af de billige kaffemaskiner. Dog kan den, det den skal – meget hurtigere og bedre, end de billige kaffemaskiner.

En Moccamaster kaffemaskine kan lave omtrent 10 kopper kaffe på 5 minutter.

Dette betyder at du aldrig kommer til at vente på at kaffen bliver færdig, uanset om det blot er familieaften eller en stor fødselsdagsfest. Kaffe, det er der altid nok af, med denne Moccamaster kaffemaskine.

Selvom kaffen bliver brygget hurtigt, går det ikke ud over smagsoplevelsen, tværtimod. Kaffen fra denne Moccamaster kaffemaskine smager utrolig godt.

KBHC982 AO-MB har naturligvis en stor varmeplade under kanden, som kan skrues op og ned for. Varmepladen gør at kaffen kan holdes varm i flere timer, uden at bruge særlig meget strøm.

Simpelt og elegant

Denne Moccamaster kaffemaskine har et simpelt og flot design, som passer ind i alle køkkener. Den er primært lavet af aluminium, hvilket gør den utrolig nem at rengøre. Du skal ikke ind i en masse kroge, efter hver gang du har brugt den. Blot fugt en vaskeklud, hvorefter du blot tørrer kaffemaskinen af. Voila – så er den så god som ny. Nemmere kunne det ikke være.

At bruge Moccamaster KBGC982 AO-MB er intet problem. Den fungerer ligesom en ’almindelig’ kaffemaskine.

Vi har valgt at give denne Moccamaster kaffemaskine, en pris. Prisen hedder ’Bedst til prisen’, som vi giver til produkter, hvor man får meget for pengene. Og det gør man her. Uden tvivl.

Læs hele anmeldelsen af Moccamaster KBGC982 AO kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 2.075,00 0,00 2.075,00 Læs mere

H931 AO Moccamaster kaffemaskine

Moccamaster H931 Ao Kaffemaskine

De populære kaffemaskiner fra Moccamaster er bedst kendt for deres imponerende høje kvalitet.

Derudover kan de prale af at være hurtigere, end mange af konkurrenternes maskiner.

Med denne fantastiske og brugervenlige kaffemaskine H931 AO får du mulighed for at brygge din favorit kaffe med en maskine, der er fremstillet i et tidløst design. Samtidig med at denne kaffemaskine fra Moccamaster både er effektiv og særdeles præcis og nøjagtig under hele fremstillingen af din kaffe.

På den måde får du altså en af de bedste og mest eftertragtede kaffemaskiner på markedet, der på fineste vis gør det muligt at brygge lige netop den type kaffe, som du allerbedst kan lide.

Individuel test

Alle Moccamasters kaffemaskiner gennemgår en helt særlig proces. De er alle samlet i hånden, samtidig med at de alle har været igennem en individuel test.

På den måde sikrer Moccamaster, at alle deres kaffemaskiner bliver leveret med den højeste kvalitet hver gang til fordel for alle deres kunder. Når du køber en model som denne H931 AO kaffemaskine får du oveni også ti års garanti.

Opbygning af Moccamaster H931 AO kaffemaskine

Er du glad for kaffe, kan du se frem til med denne kaffemaskine at kunne brygge hele ti smagfulde kopper kaffe på blot seks minutter.

Denne funktion er kun mulig på grund af maskinens kraftige og stærke varmelegemer på 150 watt. Samtidig med at denne H931 AO kaffemaskine fra Moccamaster er slidstærk og bygget op i aluminium.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.686,00 0,00 1.686,00 Læs mere

Cup-one sort Moccamaster kaffemaskine

Cup-one sort Moccamaster kaffemaskine

Med en kaffemaskine fra Moccamaster får du en maskine i verdensklasse.

Denne Cup-One i sort kan brygge din yndlings.kaffe på bedste vis. På nuværende tidspunkt findes der ikke andre maskiner til filterkaffe, som har denne en-kropsfunktion, der på en og samme tid er godkendt af European Coffee Brewing Center/ECBC.

Lille og hurtig kaffemaskine

Denne unikke Cup-one kaffemaskine fra Moccamaster har flere enestående egenskaber. Den er både lydsvag, lille i sin størrelse og bruger kun omkring fire minutter på at lave den bedst tempereret kaffe til dig. Din kaffe brygges perfekt hver gang. Samtidig kan den brygge 0,33 cl på bare fire minutter, hvilket svarer til størrelsen på en normal, god kop kaffe. Koncentrer dig imens om dagens andre spændende gøremål.

Flere brugervenlige funktioner med Cup-One fra Moccamaster

Cup-One fra Moccamaster er fremstillet i aluminium og er derudover ridsefast. Du får samtidig en kaffemaskine, der slukker automatisk, når din kaffe er færdig med at brygge.

Derefter er den nem at gøre ren med en filtertragt, der er let at tage af, ligesom både låg og kopholder kan klikkes af og gøres rene efter brug. Her medfølger en børste til at gøre arbejdet lettere.

Til din Cup-One kaffemaskine fra Moccamaster får du udover selve maskinen også to porcelænskrus og 10 krus med låg til at tage med på farten. Brug dem i en hektisk hverdag, når det skal gå ekstra stærkt. Der er 5 års garanti på denne Cup-One kaffemaskine.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.120,00 0,00 1.120,00 Læs mere

Moccamaster KBGC744 AO

KBGC744 AO Moccamaster kaffemaskine

Er du på udkig efter en brugervenlig kaffemaskine, der både er effektiv og solid?

En skøn kaffemaskine, der kan brygge din favorit kaffe på et splitsekund?

Med en KBGC744 AO fra Moccamaster får du en maskine til at brygge din kaffe, der er håndbygget i Holland, og som er fremstillet af en folkekær virksomhed. Desuden er kvaliteten på alle Moccamasters maskiner helt i top.

De er anerkendt af mange verden over, hvilket ikke er en tilfældighed. Moccamaster er en velkendt virksomhed med mere end 50 års erfaring i at designe imponerende kaffemaskiner til dig.

Bryg to kander på samme tid med KBGC744 AO

Vælger du en KBGC744 AO maskine fra Moccamaster kan tørsten slukkes for enhver kaffedrikker. Kaffemaskinen har en funktion, der gør, at den kan brygge to kander på samme tid.

Den kan derfor med fordel bruges på arbejdspladsen, eller hvis du får gæster på besøg, der er kaffetørstige. På bare 8 min. har du, hvad der svarer til 20 kopper.

Uundværlige funktioner

Selve maskinen er fremstillet i aluminium, og så kan du nemt regulere varmepladerne, som du ønsker det. Du kan derudover trygt læne dig tilbage, når du har sat din nye KBGC744 AO kaffemaskine fra Moccamaster til at brygge din yndlings-kaffe.

Den slukkes automatisk efter 40 minutter, hvilket kan give dig ro til at nå hverdagens planer, når du og din familie har travlt. Samtidig har kaffemaskinen automatisk drypstop. Vær også opmærksom på, at Moccamaster har 2 års garanti på alle deres maskiner.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Moccamaster KB741 AO kaffemaskine

Moccamaster KB741 AO kaffemaskine_5 En god kaffemaskine er standardudstyr i de fleste hjem og med Moccamaster KB741 AO er du sikker på en stabil maskine, der samtidig gør det nemt at brygge god kaffe

Optimal kaffesmag

Med denne kaffemaskine ligger vandtemperaturen altid på 92-96 grader og kontakttiden mellem vand og kaffe er 4-6 minutter. Derved får du en optimal kaffesmag og undgår, at kaffen bliver bitter.

Når kaffen er færdig, kan pladen omstilles, så den holder varm. På kaffemaskinen er der også en autosluk-funktion, så du ikke skal bekymre dig om glemte kontakter, når du er ude.

Stilrent design

Enhver Moccamaster er bygget i hånden af Technivorm i Holland. Dette giver en høj kvalitet af hver enkelt del i maskinen og gør, at den kan holde i mange år frem.

Designet er enkelt og materialerne er gode. Maskinen er udført i rustfrit stål, hvilket både er holdbart, nemt at rengøre og samtidig passer godt ind i mange køkkener. Kanden er skabt i glas og kan nemt bruges til at servere med.

Moccamaster KB741 AO har to varmelegemer og er på 1520W. Kaffemaskinen kan rumme 1,25 liter, hvilket svarer til omtrent 10 kopper kaffe. Der ydes 5 års garanti på dette produkt.

Læs hele anmeldelsen af Moccamaster KB741 AO kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor købe en Moccamaster kaffemaskine?

Det er der mange gode grunde til.

Nu skal du høre.

Vi vil selvfølgelig ikke skamrose Moccamasters produkter, bare fordi de er fra Moccamaster. Men de følgende grunde til, hvorfor du skal købe et produkt fra dem, er nogle grunde, som vi mener – af hele vores hjerte. Det er ikke noget, vi bare lige har bikset sammen. På ingen måde.

Lad os komme med et par grunde:

  • Kvalitet. Det er der bare ingen tvivl om. Det kan godt være at designet ikke er det mest moderne, men det er ikke nødvendigt, for det er på ingen måde det der er vigtigt. Det der er vigtigt, er at produkterne kan brygge kaffe – og det kan det.
  • Lang levetid. Faktisk er kvaliteten så god, at Moccamaster altid, giver minimum 5 års forsikring. Det er en kvalitetsstempling der vil noget.
  • Brandet. Det er noget federe at sige, at man har en Moccamaster kaffemaskine, fremfor en kaffemaskine der har koster 300 kroner nede i den lokale Netto. Det kan vi hurtigt blive enige om, ikke?

Uanset om du kan lide Moccamasters produkter eller ej, så kommer du ikke uden om, at de 3 førnævnte  Moccamaster kaffemaskiner er kvalitet. De virker, kaffen smager rigtig godt – og kan købes for fair priser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.