madmaskiner-omtalt

Kaffemaskine med timer – Guide med prissammenligninger

Kaffemaskine med timer_1

En kaffemaskine er et must i et dansk køkken
Der er ingen grund til at ligge skjul på at vi danskere elsker kaffe, hvorfor der også bliver solgt rigtig mange kaffemaskiner i Danmark.

Kaffemaskiner med timere bliver ikke brugt særlig meget mere, da flere og flere går over til de såkaldte kapsel kaffemaskiner. Vi kommer dog ikke uden om, at en kaffemaskine med timer er yderst effektiv og strømbesparende.

Her på siden har vi fundet 3 kaffemaskiner med timere. Alle kaffemaskinerne har gennemgået vores obligatoriske prøve, hvor vi sammenligner prisen med det man får.

Vi har også inkluderet en prissammenligning til hver kaffemaskine med timer, så du kan finde den til den bedste pris.

 

Læs også:


Siemens TC86503 Kaffemaskine med timer

Siemens TC86503Med Siemens TC86503 Kaffemaskine er det nemt at nyde den gode kaffe derhjemme, i haven eller på tur med familien.
Denne kaffemaskine giver dig også mulighed for at bruge den integrerede timer med ur og memoryfunktion, så man eksempelvis kan sætte kaffe over til gæsterne på forhånd. Den kan også stilles til at lave kaffe hver aften på et bestemt tidspunkt.

Kaffe direkte i termokanden

Kaffen brygges direkte i en termokande, som med bajonetlukning i låget sikrer, at kaffen holdes varm og samtidig bevarer den gode aroma. Termokanden er skabt i et enkelt design, som sagtens kan sættes direkte på bordet, når der er gæster.

Termokanden er også nem at tage under armen, hvis turen går ud af huset eller hvis man bare ønsker at nyde formiddagskaffen i solstolen i haven.

1-2-3 kaffe

Ligeså nemt er det at sætte kaffen over. Her er der nemlig aftagelig vandtank med integreret håndtag, så man let kan løfte hele vandtanken over til vandhanen og derved slipper for at hælde frem og tilbage med et bæger.

Indgraverede mål på tanken gør det let at dosere vandstanden og med en tragtholder, der kan svinges til siden, er det hurtigt at hælde kaffe i filteret. Så er der bare tilbage at trykke på start.

Se hele anmeldelsen af Siemens TC86505 kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

WMF Lineo kaffemaskine med timer

HUROM HU-700, 2ND GENERATION, THE BOOS SLOW JUICER

Vi slutter af med en anderledes og meget moderne kaffemaskine med timer.
VMW Lineso kaffemaskinen har et anderledes og gennemsigtigt design, lavet af glas, hårdt plastik og rustfrit stål.

Designet er meget minimalistisk og indeholder kun de knapper og funktioner, som er nødvendige for at skabe en god kaffemaskine. Der er 4 knapper til at betjene den lille skærm, samt en stor og rund ’Start/Stop’ knap.

Kaffemaskinen har en timer-funktion, som man kan indstille til hvornår næste kande kaffe skal laves. Det eneste man skal huske er at fylde vand og kaffe på maskinen.

Kanden af glas står på en varmeplads, som man manuelt, ved hjælp af skærmen, kan indstille for hvor lang tid den skal være varm. På den måde kan man holde kaffen varm i flere timer. Specielt brugbart, hvis man blot er 1-2 kaffe drikkende personer i husstanden.

Kaffemaskinen har et anti-kalkprogram. Anti-kalkprogrammet kan startes med et tryk på en knap, hvorefter processen sættes i gang. Anti-kalkprogrammet tager omkring 10 minutter og er en god ide, at køre igennem maskinen et par gange om måneden. Anti-kalkprogrammet kræver ikke meget – blot at der er vand i vandbeholderen.

Kaffekanden har en kapacitet på omkring 12 kopper kaffe.

En moderne kaffemaskine med de nødvendige funktioner og et anderledes design.

Se hele anmeldelsen af WMF Lineo kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Morphy Richards 47087 kaffemaskine med timer

Morphy Richards 47087 kaffemaskine med timer

Vi starter ud med en klassisk kaffemaskine med timer, som er blevet moderniseret.
Umiddelbart ser kaffemaskinen ganske almindelig ud, men den gemmer på forskellige features.

Du har blandt andet mulighed for at indstille kaffestyrken på din brygning,

En smart detalje ved Morphy Richards kaffemaskinen er at den har en timer. Ikke blot en almindelig timer – den har flere funktioner. Faktisk kan du indstille den til, at den skal lave kaffe til klokken 06:00 (eller et helt andet tidspunkt).

Når du står op og er træt om morgenen, så har den brygget en kande kaffe til dig – helt af sig selv.

Der er kaffe til ca 10-14 kopper i en kande kaffe, alt efter hvor store kopperne er. En kande kaffe bliver brygget på ca. 10 minutter, hvilket er ganske hurtigt ift. ældre modeller.

En anden smart detalje ved Mortphy Richards 47087 kaffemaskinen, er at den har et indbygget og permanent filter. Med det permanente filter slipper du for at skulle købe kaffefiltre, samt det bøvl der er med at sætte det i kaffemaskinen.

Morphy Richards 47087 har også den moderne drypstop funktion, som sikrer at der ikke løber kaffe ud af ’tuden’ når kanden fjernes.

Kaffemaskinen slukker af sig selv, når den ikke er i brug.

Se hele anmeldelsen af Morphy Richards 47087 kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvor skal jeg købe min kaffemaskine med timer henne?

Det kommer an på hvad du foretrækker.

Hvis du vælger at købe din kaffemaskine med timer på nettet får du en række fordele, som du ikke vil få i en fysisk butik. Dette gælder blandt andet:

  • Større udvalg. Handler du på nettet kan du hurtigt finde et større udvalg, hvorfor du er fri for at køre fra butik til butik.
  • 14 dages fuld returret. Den 14 dages fulde returret gælder på alle fysiske produkter købt på nettet. Den er god at tage med i sin betragtning, hvis man skulle fortryde sit køb.
  • Produktspecifikationer. I butikkerne står der ikke hvad kaffemaskinen kan – på nettet er der ofte en god og detaljeret produktbeskrivelse, hvor du kan få alle detaljerne med.

Vi håber du finder en kaffemaskine med timer til dine behov. God fornøjelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.