madmaskiner-omtalt

Wilfa SJ-150W Slow juicer

Billig og effektiv slow juicer fra Wilfa

Wilfa SJ-150W Juicemaster er en såkaldt slow juicer, hvilket indikerer, at juicen presses langsomt og derved bevarer langt flere af sine næringsholdige stoffer, samtidig har den også en bedre smag samt en flottere farve. Den skånsomme proces som juicen går gennem når den laves, er absolut værd at vente på, da det færdige produkt er så meget sundere og mere lækkert.

Wilfa SJ-150W fås i hvid og har, som navnet indikerer, en motor på 150W.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Skånsom

Wilfa SJ-150W Juicemaster kører med kun 75 omdrejninger i minuttet og er derfor meget mere skånsom mod de råvarer, der presses. Dette gør, at juicen man laver med denne juicer er mindre iltet og derfor mere vitaminholdig  og rig på mineraler og antioxidanter.

Juicen, der laves med denne juicepresser kan holde sig op til 48 timer i køleskabet. Den skånsomme måde at fremstille juice på, som denne maskine har, forhindrer samtidig dannelsen af skum, når man presser sin juice.

Sundt og lækkert

Hjemmepresset juice er utrolig lækkert og næringsrigt. Det indeholder masser af antioxidanter, vitaminer og mineraler, som er gode for dit immunsystem og for din krop, og som kan hjælpe med at forebygge sygdomme. Man kan lave sine helt egne favoritjuicer med præcis de ingredienser man ønsker, når man har sin egen juicepresser.

Næringsrige og sunde juicer er ofte en god måde, at starte dagen på. Det er sundt og opkvikkende, og man får tit forskellige mineraler og vitaminer indenbords, som man måske ikke ville have fået, hvis ikke man havde en slow juicer.

Specifikationer

  • Slow juicer
  • 150 W motor
  • Beholder til opsamler af frugtkødet
  • Hvid
  • 1 hastighed
  • H 28 x B 24,5 x D 39,7
  • Vægt 3 kg.

Anmeldelser

Anmeldelse af Wilfa SJ-150W Slow juicer hos kjokkenutstyr.net

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.