madmaskiner-omtalt

Underhold dig selv på slots, mens du venter på maden

Kartofler klar til kogning

Er du hoppet i forklædet, og står du for aftenens måltid? Er du samtidig en utålmodig type, der hader at vente på, at maden er klar, så den kan serveres?

Du er ikke alene.

Vi har derfor samlet en håndfuld gode råd til, hvad du kan lave for at underholde dig selv, mens maden bliver varm, så du ikke bare skal stå og trille tommelfingre.

Spil på mobilen eller computeren

Det første råd kræver ikke andet end en mobil/computer og en internetforbindelse. Sæt dig godt til rette ved køkkenbordet, og besøg https://www.cozino.com/dk/games/, hvor du finder tonsvis af sjove og underholdende spil, der med garanti slår ventetiden ihjel.

Her kan du prøve forskellige spil inden for et væld af genrer og temaer, og hvis du er heldig, bliver ventetiden bogstavelig talt en indbringende fornøjelse. På Cozino.com kan du faktisk tjene penge på at bruge tiden, du alligevel bare ville have brugt på at stirre ud af vinduet. Så opret en bruger, og underhold dig selv, mens du venter.

Tænd tv’et, eller stream madprogrammer

Vil du gerne slå to fluer med et smæk, kan du med fordel tænde for tv’et eller streame madprogrammer, mens du venter på, at maden er klar. Det er sjovt, det er inspirerende, og måske finder du en opskrift, du kan bruge i dit køkken eller nogle tips til udstyr eller ingredienser, du ikke havde tænkt over.

Ventetiden bliver lige pludselig meget kortere, hvis du giver dig i kast med den nyeste sæson af Masterchef. Du kan selvfølgelig også prøve kræfter med den bastante Gordon Ramsay, hvis du vil have inspiration til, hvordan du IKKE skal gøre det. Af andre skikkelser, du kan lade dig inspirere af, kan nævnes de danske brødre Price eller Jamie Oliver, der også er ferm i et køkken.

Brug tiden fornuftigt

Det sidste tip er måske ikke så meget traditionel underholdning, men ikke desto mindre en anbefaling om at bruge din tid fornuftigt, nu hvor du alligevel bare skal vente. De fleste retter er mellem 30 min. og 1 time om at blive klar, og det er lige nøjagtigt nok til at rydde op, gøre rent eller sætte vasken over.

Kort fortalt kan du bruge ventetiden til at få gjort alle de små opgaver, man ofte glemmer eller udskyder til senere og ender med ikke at få gjort. Du vil takke dig selv for at tage tyren ved hornene og få det overstået, og så er der også mere tid til sjov og hygge, når I har spist, da du jo i så fald har ordnet de huslige pligter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.