madmaskiner-omtalt

Underhold dig selv når maskinerne kører

Hjemmelavet pasta med pastamaskine

Det er blevet nemmere og mindre besværligt at lave mad end nogensinde

Det skyldes blandt andet de mange maskiner, som kan gøre livet i køkkenet en smule nemmere for de fleste.

Det giver også tid til andre ting, og man kan eksempelvis underholde sig selv, imens man holder overblikket.

Måske har du været vant til, at når du er i køkkenet, så er du konstant i bevægelse for at få det hele til at spille. Ikke desto mindre har du måske fået anskaffet dig nogle af de køkkenmaskiner, som gør tingene i køkkenet hurtigere og nemmere.

Ofte er det dog fortsat nødvendigt at være til stede, selvom man ikke konstant skal røre i suppen eller forme dejen. Derfor mangler du måske noget god underholdning at tage frem i ventetiden.

Spil

Det kunne eksempelvis være netspil indenfor casino-verdenen. Det er oftest noget, som er meget mobilvenligt, og uanset om du spiller fokus, roulette eller noget helt tredje, så kan det foregå på din smartphone, fuldstændig som du ønsker dig det. Det er en nem måde at holde sig selv underholdt, og man kan nemt gå til og fra, som det passer ind.

Der findes efterhånden uanede mængder at netspil, som på hver deres måde sætter gang i adrenalinen. Nogle af dem er meget intense, imens andre mere handler om tidsfordriv, og det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet.

Læs en bog

Måske er tiden i køkkenet en af de få gange, hvor du rent faktisk har tid til at læse. Det kan i en travl hverdag være en udfordring at finde huller, hvor man egentlig reelt har ro til at åbne bogen og læse ordentligt. Nogle gange bliver det måske uden at fokusere ordentligt, og det neutraliserer egentlig det gode ved at læse.

Her skal der nemlig nærmere være plads til fordybelse og til at leve sig med i handlingen. Formår man det, får man først og fremmest en langt bedre læseoplevelse, og så har man samtidig også nemmere ved at få bekymringer og tunge tanker ud af hovedet.

Dem kan man altid komme tilbage til, når man har læst færdigt. Selvom madlavningen måske også kræver lidt fokus, er det nok ikke så stor en belastning, at man ikke kan læse lidt, imens noget er i ovnen eller står og simrer med låg på komfuret.

Familietid

Køkkenet er mange moderne familiers samlingspunkt, og det forstår man egentlig godt. Det er her, der skal hentes og laves mad, og derfor er det måske også typisk her, man samles først og sidst på dagen.

Tiden med madlavning er et oplagt rum til at få snakket sammen og skabe noget familietid. Senere på aftenen smider man sig måske hen i sofaen, og man ser TV eller falder hen, fordi trætheden melder sig.

I køkkenet kan man derimod få snakket, og hvis man endda også er sammen om at tilberede maden, er det en endnu mere oplagt mulighed for at få vendt nogle emner, man sammen har brug for.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.