madmaskiner-omtalt

To store nye spillere tilbyder nu også måltidskasser

Grøntsager

Måltidskasser er populære som aldrig før. I en hektisk og travl hverdag, hvor alt gerne skal gå op i en højere enhed, er nemmere og enklere løsninger ofte en kærkommen gave

Her er måltidskasser sådan en gave, hvorfor både mange børnefamilier, par, studerende og arbejdspladser nyder godt af de lækre måltider, der bliver leveret, når du har tid.

Måltidskasser – hvorfor?

Grunden til den store interesse skyldes primært, at det er nemt og simpelt.

Du skal ikke gøre andet end at sidde i sofaen og bestille måltiderne, hvorefter de dukker op i kasser ved din hoveddør. Måltiderne er enten 100% procent færdiglavet eller mangler blot få minutters tilberedning, før du kan servere frokosten eller aftensmaden – det er sund fastfood.

Ved bestilling af måltidskasser bestemmer du, hvornår du vil have det leveret, hvor meget du vil have, og hvad du vil have.

De fleste virksomheder, der leverer færdiglavede måltider, tilbyder eksempelvis vegetariske retter eller slankekasser til dig, der ønsker at tabe dig. Skal der bestilles til den store børnefamilie, er det i nogle tilfælde også muligt at vælge børnevenlige måltidskasser. Hvis du ønsker at se udvalget eller læse mere om, hvilke forskellige kasser du kan vælge, kan du få et overblik hos Måltidskasse Guiden.

Onlinesupermarkeder tilbyder måltidskasser

Den store interesse betyder også, at flere spillere så småt har meldt sig på banen i forhold til levering af færdiglavede retter direkte til døren.

De to store onlinesupermarkeder COOP og Nemlig.com har for nylig introduceret måltidskasser som en del af deres store sortiment, og der har været en kæmpe interesse.

Stefan Plenge, der er administrerende direktør og stifter af Nemlig.com fortæller til Dhblad.dk, at over 10.000 kunder havde skrevet sig op til måltidskasserne hos Nemlig.com allerede før, det var muligt at bestille dem, og han forklarer, at salget er gået over alt forventning.

Ingen dårlig samvittighed

Mange kender den nemme løsning med at bestille et par pizzaer hos nærmeste pizzaria, men det er ikke en mulighed i længden, hvis man ønsker at leve sundt.

Ved bestilling af disse sammensatte retter, får du som sagt sund fastfood lige til døren. For ikke nok med, at det er nemt, så er maden også sund og varieret. Det betyder, at du sikrer dig og din familie en sund kost, uden at I behøver at gå rundt i supermarkeder og stå i køkkenet i flere timer om dagen.

Måltider uden madspild

En anden god grund til at afprøve, om måltidskasserne fungerer for dig og din familie, er, at du ikke kommer til at købe mad, du ikke får brugt. Måltiderne er tilberedt og pakket efter de helt rette mængder.

Det betyder, at du aldrig kommer til at købe for meget frugt eller for mange grøntsager, da disse ofte købes i større pakker. Du fylder kun køleskabet og fryseren med den mad, du rent faktisk får spist.

En fornuftig løsning

Gennem onlinesupermarkederne kan man bestille forskellige ingredienser og råvarer og få dem leveret lige til døren, men med måltidskasser er det blevet endnu nemmere og endnu mere tidsbesparende.

De allerede fremstillede måltider er en rigtig god måde at få mere tid til andre ting, samtidig med at man fortsat spiser sundt og varieret – uden at købe mere mad, end hvad man kan spise.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.