madmaskiner-omtalt

Tips til at finde en gave til ham

Mand laver kager

Formentligt er køkkenmaskiner og andre gadgets til køkkenet såsom en foodprocessor, en elpisker og en stavblender ikke noget, der typisk står øverst på din mands eller kærestes ønskeseddel

Med tiden er der dog kommet mange andre køkkenmaskiner på markedet, og vi er længe over den tid, hvor køkkenet var kvindernes domæne. Mænd befinder sig i højere og højere grad også i køkkenet, hvor de eksperimenterer med diverse smagssammensætninger og konsistenser. Og det kræver selvfølgelig også ordenligt udstyr.

Her kan du finde gode idéer til, hvilken køkkenmaskine du kan forære til din bedre halvdel i kærestegave.

En røremaskine kan være maskulin

Holder din kæreste eller mand af at ælte et godt stykke brød sammen, som I kan nyde en søndag morgen? Så er en røremaskine i god kvalitet det oplagte valg af køkkenmaskine. Der findes rigtig mange brands på markedet, og pris og kvalitet hænger typisk sammen.

I forhold til designet bør du gå efter et, der robust og lavet i hårdføre materialer. En køkkenmaskine kan være et tungt udstyr, og det kan være et skrummel at have til at stå på køkkenbordet. Ikke desto mindre hænger dette sammen med, hvor meget maskinen kan kapere.

Omvendt vil du opleve, at flere og flere producenter går op i at udvikle produkter, hvor designet er elegant – uden at gå på kompromis med egenskaber og kvalitet.

Derudover skal du kigge efter, hvor kraftig en motor maskinen har. Både maskinens robusthed og motorkraften afhænger selvfølgelig af, hvor flittig bruger din mand eller kæreste vil blive af røremaskinen.

Er der tale om en haj i køkkenet, kan du også overveje, hvilke ekstrafunktioner der skal være. Det kan eksempelvis være udstyr som kødhakker, hurtighakker, saftpresser og sågar ismaskine.

Røremaskinen er altså den ideelle kærestegave til ham, der vil tage madlavningen til et nyt niveau.

Til ham den sunde

Er det måske lige ambitiøst nok at give en røremaskine, der også kan lave saft, kan det være en mulighed at give en saft- og juicepresser i gave. Over de seneste år er det blevet mere og mere populært at skifte den købte juice fra supermarkederne ud med en hjemmelavet variant.

Ved at give denne type køkkenmaskine gør du det nemmere for din partner at få sine daglige grøntsager og frugter, og samtidig får han mulighed for at slippe fantasien løs, når nye smagsvarianter skal afprøves. En saft- og juicepresser er også et ideelt redskab at have stående, når madspild skal bekæmpes.

I løbet af kort tid kan resterne fra grøntsagsskuffen og frugtskålen blive omdannet til en forfriskende og læskende drik.

God kaffe i koppen

Eftersom Danmark er et af de mest kaffedrikkende lande, sætter de fleste pris på at slubre til en god kop kaffe. Et tredje forslag, der formentligt vil glæde modtageren, er en god kaffemaskine. Det kan både være den klassiske kaffebrygger til filterkaffe eller en af de mere moderne maskiner, som brygger med kaffekapsler.

Mange har en favorit, når det gælder kaffe, og derfor kan en kaffemaskine også ses som en personlig kærestegave. Modtageren får nemlig rig mulighed for at brygge den type kaffe, han allermest holder af – og måske får du også glæde af maskinen?

Andre bud på smarte kærestegaver

En køkkenmaskine kan ganske vist være en god kærestegave, uanset om der er tale om en erfaren eller nybegynder i køkkenet. Foruden et hav af forskellige køkkenmaskiner findes der også mindre gadgets, der kan gøre madlavningen lidt sjovere.

Hvad med et elektronisk stegetermometer, der kan kobles til smartphonen, en ølskummer eller nyt grilludstyr? Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af gaven, finder du idéer på Romantikguiden til oplevelser, I kan have sammen og andre små gaver, der vil glæde enhver.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.