Sådan sikrer du dig, hvis du vil spille på online spillemaskiner

Online spillemaskine

De fleste kender spillemaskiner fra tivoli, en spillehal eller bodegaen henne på hjørnet, som i starten var enarmede tyveknægte og som med tiden udviklede sig til mere avancerede maskiner med for eksempel terninger og kort med mere.

I de senere år er maskinerne blevet mere avancerede, og koblet op på internettet samt spillemyndigheden, som loven foreskriver.

Spillemaskiner på internettet

Med udviklingen inden for internetadgang, mere båndbredde, og smarte betalingsløsninger, så har udbydere af spillemaskiner online næsten overtaget markedet.

Spillemaskinerne er flyttet fra bodegaen og spillehallerne ind i hjemmet – i folks computere. En spillemaskine koblet til internettet, og med adgang til alverdens mange spilmuligheder.

Nem og hurtig adgang

Det er blevet så nemt at spille på spillemaskiner med den udvikling der har fundet sted i de senere år, og hvis man har en computer, tablet eller smartphone, så kan man spille når som helst og hvor som helst.

Adgangen til spillestederne på internettet kræver dog lidt båndbredde, da nogle af spillene er udviklet med meget høj grafikopløsning som kræver ekstra internethastighed. Har man det, så er det som at være der selv – live.

Hvilken type spil

Spillene er de samme som tidligere, men nu i mange flere versioner, og nu også med helt nye jagt- og samle ind spil, lykkehjul, bingo, skrabespil, skattejagt, som alle handler om at indbetale et startbeløb, som du så kan spille for, og dermed få mulighed for at vinde en gevinst i form af penge, bonus eller andet.

Typisk får man udbetalt x gange sin spilindsats, som så bliver tilskrevet sin konto, og som kan hæves direkte til en bankkonto. Smart og nemt.

Spil og vinderchancer

Der er stor forskel på udbydere af spillene i forhold til spilmuligheder og vinderchancer.

I Danmark skal spillestederne opgive RTP, som er den teoretiske tilbagebetalingsprocent, og den ligger mellem 90,2 og 98,9 procent. Så jo højere den er på spillestedet, des større chancer er der for at vinde.

Det er spillestedet selv, der indstiller maskinerne eller deres spilprogrammer til denne RTP, og dermed selv vurderer, hvad spillernes chance skal være, og hvor stor deres egen avance er.

Man kan godt selv få indflydelse på vinderchancerne ved at lære spillet at kende rigtigt godt. Jo mere viden du har, des bedre chancer har du for at øge dine vinderchancer, og hvis så ovenikøbet vælger et spillested med høj udbetalingssted, så er det endnu bedre.

Sikkerhed og gennemsigtighed

Som forbruger har du en rimelig sikkerhed for at alt foregår lovligt og ordentligt, når du benytter spillemyndighedens godkendte spillesteder.

Disse udbydere skal følge dansk lovgivning, og det giver dig langt bedre indsigelsesmuligheder, end hvis du benytter en udenlandsk ikke godkendt spiludbyder.

Som bruger kan du regne med, at din gevinst vil blive udbetalt mellem en til fem bankdage efter anmodning om udbetaling – nogle er hurtigere end andre.

Anbefalinger og klager

Hvis du leder efter et godt sted at spille, kan du også søge efter anbefalinger på internettet.

Så får du jo andre brugeres erfaringer med i dine overvejelser. Du skal være opmærksom på, at alle spiludbydere ikke kan gøre alle tilfredse – præcis som alle andre kunde-butik relationer. Men når man ser på antallet af spillesteder, og sætter det op mod klager og utilfredshed, så er markedet vist helt ok.

Sjov og underholdning

Hvis du leder efter et spillested som kan give dig lidt sjov og underholdning for et budget som selv sætter, så har du masser af muligheder på det online marked.

Husk at spil har vindere og tabere. Det er det, der er det spændende ved spillemaskiner. Hvis man vandt hver gang, ville det ikke være sjovt – vel?

Brug et fornuftigt budget, og lad ikke spillelysten overtage dit liv, så skal du og dem du spiller med, nok få masser af god underholdning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *