madmaskiner-omtalt

Sådan gør du køkkenet til det sociale midtpunkt i huset

Kvinde laver mad i køkkenet

Køkkenet har potentiale til at blive meget mere end blot et sted, man laver mad

Med nogle få teknologiske gadgets kan man i dag gøre køkkenet til et hyggeligt og socialt omdrejningspunkt.

Køkkenet betyder noget forskelligt for de fleste mennesker.

For nogle er det en arbejdsplads, hvor de foretrækker at opholde sig alene, så de kan fordybe sig i alverdens finurlige opskrifter.

For andre er det et sted hvor man smører nogle hurtige sandwichs eller tjekker om mor har sat noget lækkert på køl.

Og så er der igen dem, som bruger køkkenet til både at lave mad og i ro og mag tjekke mails, chatte, læse nyheder eller spille spil på casino. Her kan man blandt andet spille Danish Flip, som er en spillemaskine med 5 hjul og 20 gevinstlinjer med et dansk tema centreret omkring vikingehjelme og dynamitsymboler.

Men et køkken kan også være andet end bare et sted, hvor man laver mad og kobler fra. Ved at forsyne køkkenet med en række sjove gadgets, kan du gøre køkkenet til husets sociale midtpunkt.

Naturligvis kræver det et køkken af en vis størrelse, men til gengæld findes der i dag mange teknologiske opfindelser, som ikke fylder ret meget, så du ikke behøver en masse ekstra plads. Nogle af de ting som afholder folk fra at opholde sig i køkkenet i længere tid ad gangen er, hvis det er dårligt indrettet, mangler inspirerende gadgets eller er smule kedeligt.

Server gode drikkevarer for dine gæster

Hvis man vil gøre køkkenet til et socialt og inspirerende miljø, skal man først og fremmest sørge for at være en god vært. Og hvad gør en god vært? Serverer gode drikkevarer for sine gæster! Det kræver naturligvis en god kaffemaskine, og her er det miljøbevidste mærke Nespresso et formidabelt valg.

Denne maskine gør det muligt for dig at lave kaffe, selvom du ikke befinder dig i køkkenet via din telefon eller tablet, og du kan også fjernstyre både planlægning af kaffen og genbestille kapsler. Så mens du køber ind i supermarkedet, programmerer du kaffen, så den står klar, når gæsterne ankommer.

Sæt en bærbar computer op i køkkenet

Det lyder måske lidt som frås at have en bærbar computer kun beregnet til køkkenet, men faktisk er det ikke så tosset, som det lyder.

I dag er det langt mere almindeligt at slå opskrifter op på nettet end at kigge i de traditionelle kogebøger i hardcopy. Eller hvis du keder dig lidt, mens du laver mad, kan du sætte din yndlingsserie eller din yndlingsmusik på. Men den bærbare computer kan også bruges til at gøre køkkenet til et socialt omdrejningspunkt.

Børnene kan opholde sig i samme rum, mens du laver mad, og når I har gæster, bliver de underholdt under madlavningen, og I kan endda spille musik under og efter maden, eller hvis I holder fest. Her har køkkenet, og ikke mindst køleskabet, som oftest en magisk tiltrækningskraft på gæsterne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.