madmaskiner-omtalt

Sådan får du kroppen, du altid har drømt om

Drømmekroppen

Bruger du rigtig meget tid i fitness centeret og er du ved at have helt styr på kosten, men du føler stadig at der mangler lige det sidste for at du er helt tilfreds og er klar til at vise dig frem på stranden til sommer

Så giver vi dig her et par fif, til hvordan at du rammer din drømmekrop.

Kaffe

I kaffe er der en masse gode egenskaber som kan forbedre din form og kan være med til at hjælpe dig af med de overflødige og genstridige kilo som du kæmper med at få smidt. I mange slankepiller og slankeprodukter vil du finde en fælles betegnelse og det er koffein.

Koffein som også naturligt er i kaffe, er med til at forbrænde fedt og kan også øge din effektivitet i fitness centeret, faktisk kan du øge din præstation med op til 11-12 % ved at indtage koffein.

Vi ved alle sammen at koffein er opkvikkende og det bliver derfor tit brugt til når der skal forbedres præstationer. Kaffe er udover det er opkvikkende også fedtforbrændende så når du skal ned i træningscenteret næste gang, kan du med god samvittighed tage en kop kaffe inden, da du vil øge dit stofskifte og effektiviteten, så du præsterer bedre end du normalt vil gøre.

Kaffe har selvfølgelig også andre goder end din træning. Kaffen er også med til at gøre dig klogere, da koffein går ind og øger frigivelsen af dopamin, som er med til at gøre dig gladere, samt øger din reaktionstid. Dit arbejde i træningscenteret er med til at du kan undgå at få følgesygdomme ved overvægt. Men det at indtage kaffe, nedsætter også risikoen for type 2 diabetes, Alzheimers og Parkinsons.

Der er også en masse næringsstoffer og antioxidanter i kaffe som også er godt for dig. Men du skal selvfølgelig stadig tænke over mængden af kaffe du drikker, for meget kaffe kan have en skadelig effekt.

Som det er med alt andet, så husk at drik kaffe med måde, så vil du få den bedste effekt. Få en kop kaffe ligesom hvis du købte den på en cafe eller gourmet restaurant. Holybean er leverandører af kaffebønner til flere restauranter og cafeer. Så skal Holybean være din kaffeleverandør til drømmekroppen?

Proteinpulver

En anden måde hvorpå du kan opnå din drømmekrop inden sommeren, er ved at du kombinere din træning med en proteinshake. En proteinshake består af proteinpulver og vand eller mælk.

Du bruger en proteinshake til at forbedre din præstation i træningscenteret.  Du kan bruge proteinpulver til at øge din muskelmasse efter træning og du kan også bruge proteinpulver til vægttab.

Det der er det vigtige for dig at finde ud af er hvad det er du gerne vil. En øget muskelmasse, øger din forbrænding og en øget forbrænding gør det nemmere for dig at slippe af med det genstridige fedt. Så brug proteinpulver til din næste træning og øg din chancer for at nå din drømmekrop, inden sommer.

Fedtsugning

En noget dyrere måde at komme af med fedtet på er en fedtsugning. En fedtsugning er for dig der enten bare ikke kan komme af med de sidste kilo, på trods af at du gør alt det rigtige. Eller at du ikke har tid til at træne, men stadig gerne vil af med de overflødige kilo.

Tit er det genetisk betinget at man har fedtdepoter der bare ikke vil forsvinde og derfor kan det være en mulighed at få foretaget en fedtsugning.

Roskilde Privathospital udfører fedtsugninger og det foregår på den måde at der bliver lavet et par små ar, på ca. ½ cm. Her bliver der indsat nogle tynde kanyler som så suger fedtet ud af kroppen. På Roskilde Privathospital vil du gennemgå 3 trin, der er for konsultationen, hvor i snakker om forventninger, behandling og ønsker.

Der er selve behandlingen som tager 1-3 timer, alt efter, hvor meget du skal have fjernet. Til sidst er der efter behandlingen som betyder at du skal gå med en elastikbandage, som vil gøre at du ikke er fuldt funktionsdygtig i de første 3 måneder efter operationen.

Vil du gerne vide mere om hvordan at Roskilde Privathospital kan hjælpe dig med at få din drømmekrop, så kan du læse mere på deres hjemmeside https://www.roskildeprivathospital.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.