madmaskiner-omtalt

Opgrader dit badeværelse med 3 hurtige tips

Badeværelse

Hvis der ikke er plads i budgettet eller tid til den helt store renovering af badeværelset, så kan man nemt opgradere sit badeværelse med disse 3 hurtige tips, som giver inspiration til badeværelset.

  1. Skift farverne på badeværelset

Ved at skifte farverne på badeværelset, giver man badeværelset et nyt og personligt udtryk. Man kan skifte farverne på badeværelset meget enkelt ved at skifte håndklæder, bademåtte, toiletbørste, skraldespand, sæbedispenseren og eventuelle gardiner.

I og med at det er nemt at udskifte, så kan man få lov til at lege lidt med farverne. Det giver et frisk pust til badeværelset. Derudover så kan man nemt sætte nogle stearinlys eller duftlys ud på badeværelset, som tilføjer hygge. Blomster tilføjer også noget helt specielt til badeværelset.

  1. Opgradering af opbevaringsplads

Rod og vasketøj på gulvet kendetegner en del badeværelser rundt omkring og det giver ro og orden, at have styr på det. En god måde at opgradere sit badeværelse er ved at udskifte skabene med bedre opbevaringsmuligheder og andre låger, så man ændrer udseendet på badeværelset og dermed også forbedrer funktionaliteten af badeværelset.

Hvis det ikke er muligt at udskifte skabene, så kan man også skifte hængslerne, da det også tilføjet noget nyt til badeværelset.

En god måde at organiserer sine ting er at købe bokse med forskellige rum i, så du kan fordele dit makeup, cremer osv. På den måde får du også et helt andet overblik over dine ting.

  1. Skift brusedør og bruser.

Dette er en ændring, som kræver lidt mere investering – alt efter hvilken prisklasse man vælger – end de to andre punkter, men det kan dog gøre meget for dit badeværelse og oplevelsen af at gå i bad.

Måske har du en lidt træt brusedør foran din bruser eller et slidt forhæng. Ved udskiftning af brusedør ændrer du totalt udseendet af dit badeværelse og det kan faktisk gøres ret enkelt; ved montering af en glasdør.

En brusedør i glas giver et ekstravagant udtryk og findes i mange varianter, størrelser og former, derfor er det vigtigt, at man finder en glasdør, der passer til ens badeværelse. Man kan også skifte brusehovedet, da det typisk er en ting man overser, men det kan virkelig ændre oplevelsen af at gå i bad. Det vil næsten føles som en helt ny bruser.

Det er vigtig, at man er tilfreds med sit badeværelse, da det typisk er der man starter sin morgen og slutter sin dag – tænk derfor grundigt over, hvad du mangler på dit badeværelse og hvad der skal til for at du bliver glad for det. Gør dit badeværelse personligt.

Der er flere forskellige måder til, hvordan du kan lave dit badeværelse, så det bliver som ønsket. Brug de sociale medier eller boligmagasiner, for at blive inspireret og finde de nyeste trend inden for badeværelset.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.